HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι… MEGA! – Η πρώτη της ανάρτηση

Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι… MEGA!

Τον ενημερωτικό τομέα του MEGA έρχεται να ενισχύσει η Νίκη Λυμπεράκη.

«Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι στην οικογένεια του MEGA τελικά! Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κάνει μία πολιτική εκπομπή ενισχύοντας τον ενημερωτικό τομέα του MEGA. Ένα από τα πρόσωπα που πολλά κανάλια θα ήθελα στο δυναμικό τους και η Νίκη επέλεξε να είναι εδώ, στο MEGA. Την καλωσορίζουμε» τόνισε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που θα κάνει η Ν. Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση από το OPEN υπήρχε έντονη ανησυχία. Tόσο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια όσο και στους τηλεθεατές.

Πολλά είχαν γραφτεί και πολλά είχαν ακουστεί, μέσα στο καλοκαίρι, αλλά είναι οριστικό πλέον το που θα βρεθεί και με ποιο ρόλο η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η συγκινητική ανάρτηση της για την συνεργασία με το Mega

Η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε τα εξής: «Στο #mega πρωτομπήκα 20 χρόνια πριν, ως μαθητευόμενη. Έμεινα λίγους μήνες, είδα πολλά, έμαθα πολλά και κυρίως βρέθηκα για λίγο στην καρδιά του καναλιού που ήταν τότε για όλους μας αγαπημένο τηλεοπτικό σπίτι. Σήμερα από εδώ, από #ToMegaToKalo, ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος στο κανάλι που επέστρεψε δυναμικά για να ξαναβρεί τη θέση του στα τηλεκοντρόλ και στις καρδιές μας» πρόσθεσε με ενθουσιασμό η Νίκη Λυμπεράκη στη δημοσίευση της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niki Lymperaki (@nikilymperaki)

 

Νεότερα Άρθρα

Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν»

Her News b

Γιώργος Κακοσαίος: «Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει ήταν στα 17 μου…..»

HerNews ka

Περικλής Κονδυλάτος για GNTM: “Τα κοινωνικά προβλήματα δεν θα τα λύσει η τηλεόραση”

HerNewskl