HerNews.gr
Social News

Νίκος Μπάρτζης: “Mε τον James μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Η ταξιδιωτική εκπομπή ναυάγησε…”

Ο Νίκος Μπάρτζης εκτός από πολύ καλό παίκτη στο Survivor όπου μας εντυπωσίασε, μας συνεπήρε το συναίσθημα της δυνατής φιλίας. Με τον James & την Άννα Μαρία Βέλλη. Αλήθεια, πως είναι οι μεταξύ τους σχέσεις; 

Στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένο ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης που ξεχώρισε με την παρουσία του στο Survivor, αλλά και για την τριάδα που σχημάτισε μαζί με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη;

«Είναι καλοκαίρι και ο καθένας έχει τις δουλειές του. Περισσότερο συναντιέμαι με την Άννα Μαρία, λόγω ότι είμαστε δίπλα, Αθήνα – Βραχάτι. O James είναι στη Ρόδο, δε τα λέμε τόσο πολύ. Μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Μέχρι εκεί. Τώρα τον χειμώνα λογικά θα ξαναενωθούμε», δήλωσε ο όμορφος Νίκος Μπάρτζης.

«Είδα ότι ο James Καφετζής θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε κάποιο ριάλιτι. Εμένα δε μου έκαναν αντίστοιχη πρόταση.

Η ταξιδιωτική εκπομπή από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού, στο μπάτζετ και το αφήσαμε εκεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Η γεμάτη οργή ανάρτηση της για την τραγωδία στην Πύλο

HerNews ka

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το τέλος της σχέσης της με τον Mike

Her News b

Άννα Αμανατίδου: Ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της σχέση!

HerNewskl