HerNews.gr
Ελλάδα

Υπόθεση βιτριόλι: Συγγενής της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν τα κάμνει αυτά”

Υπόθεση βιτριόλι: Συγγενής της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν τα κάμνει αυτά”

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ο θείος της 36χρονης καθ΄ομολογίαν δράστιδος μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της και πως οι ίδιοι διαχειρίζονται την υπόθεση αυτή.

“Με τον πατέρα της μιλάμε. Είναι μέσα το παιδί. Πήγε να τη δει και εγώ πήγα μια φορά αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω ποτέ γιατί δεν ήταν ημέρα επισκεπτηρίου. Πήγαμε να τη δούμε. Το έχουμε παιδί μας. Έγινε. Η δουλειά είναι να μη γίνει το κακό, αν γίνει μετά από εκεί και πέρα…Τι να σας πω τώρα, είναι στα κακά τους τα χάλια. Τον πατέρα της τον έχω αδερφό. Τα καλύτερα, παιδί μου και καλό ήταν και θέμα δεν είχε δώσει ποτέ.

Τι να σας πω, πέσαμε από τα σύννεφα. Τι λόγο κακό να πω για το κορίτσι. Την έχω παιδί μου, την έχω ανιψιά από αδερφό. Τι συνέβη εκεί πέρα, δε γνωρίζουμε τίποτα. Το κορίτσι ήταν στην Αθήνα, εγώ είμαι κάτω στο χωριό με τον πατέρα της. Δε ξέρουμε τίποτα μάτια μου, τώρα καλώς τα κάμνει, ένας νορμάλ άνθρωπος δεν τα κάμνει αυτά. Τώρα τι συνέβη και τι παίχτηκε εκεί αυτό το γνωρίζουν οι δυο. 

Χωρίς λόγο, μπορώ να έρθω να σας ενοχλήσω χωρίς λόγο; Είμαστε νορμάλ άνθρωποι, λογικοί. Τα πάντα.  Χωρίς λόγο μπορούσε τώρα να πάει να κάνει ζημιά στο κορίτσι; Τώρα στη μέση κάτι παίχτηκε και κάτι συνέβη…. Μας ήρθε ένας κεραυνός στο σπίτι. Δε το περιμέναμε ποτέ. Είναι αναστατωμένη η οικογένειά μου, η οικογένειά μας, όλοι… Φτωχός κόσμος ήμασταν όλοι, φτωχοί και με αξιοπρέπεια. Όχι ανίψια μου, παιδιά μου σας λέω. Αγαπημένοι… Μας συνέβη αυτό το κακό” ανέφερε  ο θείος της 36χρονης.

Νεότερα Άρθρα

Στο Ίλιον η Μαρία Συρεγγέλα μοίρασε τρόφιμα σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Her News

Εύα Καϊλή: Τι δηλώνει το οικογενειακό της περιβάλλον μετά τη σύλληψη

Her News

Πασχάλης Τσαρούχας: “Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν να μιλούν δημοσίως προσπαθώντας να καλύψουν τους κατηγορούμενους…”

Her News b