HerNews.gr
NEWS Ελλάδα

Hairprof 2021: Η επιτυχημένη επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου επιστρέφει

hairprof
Η μοναδική επιστροφή της κορυφαίας επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου & barber shop, Hairprof είναι γεγονός!

Για 6η συνεχή χρονιά, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Σ.Ε.Φ, μέσα στην κομψότητα και την τέχνη, θα λάβει μέρος η Hairprof, η μοναδική έκθεση κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες κομμωτές και barbers.

Από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου, η λαμπερή εκδήλωση θα φέρει στην Ελλάδα τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο χώρο. Η διοργάνωση περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες, καθώς και εξοπλισμό κομμωτηρίου, όλα με τις καλύτερες προδιαγραφές και σωστή οργάνωση. Οι επαγγελματίες κομμωτές και barbers θα έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο φαντασμαγορικό γεγονός και να ζήσουν την εμπειρία από κοντά, μαθαίνοντας μέσω σεμιναρίων από τους καλύτερους στο είδος τους.

Συγκεκριμένα, θα βρίσκονται ως special guests, αφιχθέντες από τη Μεγάλη Βρετανία, ο παγκοσμίου φήμης educator – hairstylist Patrick Cameron και ο master barber – educator Alan Beak.

Ειδικά αν είσαι επαγγελματίας κομμωτής/barber, αντιλαμβάνεσαι αμέσως την ουσιαστική γνώση που έχει να σου προσφέρει η έκθεση και την μαγεία του να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο που είναι γνώστης του αντικειμένου και έχει να μοιραστεί μαζί σου εμπειρίες και νέες δημιουργίες, πηγαίνοντάς σε ένα βήμα παρακάτω στην εξέλιξη των δεξιοτήτων σου.

hairprof

hairprof
Pink Triangle Photo Fashion Facebook Post
Ο θεσμός θα φιλοξενήσει παράλληλα και ποικίλους διαγωνισμούς, όπως:

Τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής Greek Hairdressing Awards, το Greek Barber Awards, το Student Hairdressing  & Barber Awards, όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης  μαθητές από όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά  τους στο κεντρικό πλατό και να ενημερωθούν για μετεκπαιδευτικά σεμινάρια από σχολές που συμμετέχουν στην έκθεση. Τέλος, πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το Greek Makeup Art Awards, που αφορά την τέχνη του Makeup & του Body Painting με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Makeup Artist of the Year 2021, του καλύτερου-ης Makeup Artist, τίτλου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα διεθνώς.

Σε αυτό το σημείο αξίζει ν’ αναφερθεί πως όλοι οι διαγωνιζόμενοι των διαγωνισμών της έκθεσης, έχουν το πλέον μέσω του Hairprof Club Greece, το όχημα για την συμμετοχή τους στον παγκόσμιο διαγωνισμό της ΟMC .

Μια έκθεση που ξεχωρίζει για την προσήλωση στη λεπτομέρεια, το άψογο αποτέλεσμα, την ποιότητα σε όλα όσα περιλαμβάνει και την επιβράβευση που χαρίζει μέσα απ’ τη ευγενή διεκδίκηση, έρχεται να φέρει τον αέρα της ανανέωσης μετά το πέρας της. Εσύ θα λείπεις;

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Έβαζαν βάρδιες στον 59χρονο σταθμάρχη πριν λάβει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής του

Her News b

ΔΥΠΑ: Επιδοτήσεις 14.800 ευρώ για την έναρξη επιχείρησης από νέους

Her News

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύεται με εισαγγελική εντολή στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές!

Her News