HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 12 έως 18 Σεπτεμβρίου – Τι φέρνει η Αφροδίτη;

Ζώδια: Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη! Τι μας φέρνει η Αφροδίτη; 

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 12/09 έως 18/09

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Έχετε μπει κανονικά σε ρυθμούς εργασίας και καθημερινότητας. Eξακολουθεί όμως να  απασχολεί το μυαλό σας κάποια οικονομική εκκρεμότητα που έχετε οι περισσότεροι από εσάς σχετικά με τράπεζες ή δημόσια ταμεία. Καλό θα ήταν τώρα με την Αφροδίτη μέσα στον 8ο οίκο, που θα σας ευνοήσει στο να το τακτοποιήσετε και να μην αγχώνεστε. Αν πάλι σας χρωστούν χρήματα είναι μια πολύ καλή στιγμή να τα ζητήσετε πίσω και να σας τα δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εβδομάδα έρχεται για εσάς, καθώς η Αφροδίτη από το σκορπιό θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα. Σχέσεις και συνεργασίες θα έχουν τη τιμητική τους. Όσοι είστε μόνοι θα δεχθείτε αρκετές προτάσεις δέσμευσης ,και οι ελεύθεροι επαγγελματίες περισσότερη πελατεία και οικονομικά οφέλη. Εξακολουθείτε να περνάτε καλά να διασκεδάζετε και να παίρνετε αγάπη από αγαπημένα σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αρκετοί είναι αυτοί που μέσα από την εργασία θα βρεθεί ένα άτομο που θα σας προσελκύσει ερωτικά και θα θελήσει να είσαστε μαζί. Θα υπάρχει μια πολύ καλύτερη καθημερινότητα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Εννοείται  πως εξακολουθείτε να περνάτε όμορφα, να διασκεδάζετε να παίρνετε χαρά από τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πηγαίνει παρά πολύ καλά κανοντάς σας ευτυχισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αγαπημένα μου καρκινάκια ήρθε και η δίκη σας η σειρά επιτέλους να ερωτευτείτε να περάσετε όμορφα να διασκεδάσετε. Κόσμος σας φλερτάρει και αποζητά την παρέα σας αν είστε μόνοι μην αφήσετε καμία πρόσκληση ανεκμετάλλευτη. Ξέρω πως είσαστε άτομα που λειτουργείτε με τη καρδιά και όχι εγκεφαλικά ,όμως πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να προσπαθήσετε να πάτε με τα νερά των άλλων και να λειτουργήσετε και εσείς πιο επιδερμικά.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Κόσμος θα αρχίσει να μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας και μάλιστα κόσμος που αγαπάτε και ανήκει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση και θα νιώσετε ευτυχία.Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας πιέζουν καθώς προκύπτουν αρκετά έξοδα αλλά για πολύ λίγο ακόμα. Δέχεστε αρκετή εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες. Εξακολουθείτε να δέχεστε ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις. Δεν θα λείψουν και κάποιες ευχάριστες κοντινές μετακινήσεις .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Και ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να επικοινωνείτε, να βγαίνετε και να περνάτε όμορφα όπως και να κλείνετε οικονομικές συμφωνίες. Μην μείνετε στις λεπτομέρειες και κάντε μια προσπάθεια να μην ασκήσετε κριτική. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα. Στην εργασία υπάρχει εύνοια και οι κατάλληλες συνθήκες για να πάρετε μια προαγωγή .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τα οικονομικά σας σε πρώτο πλάνο με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σας να σας ευνοεί και να σας δίνει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Εξακολουθείτε να ασχολήστε με τον εαυτό σας. Θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας και πολύ καλά κάνετε γιατί για αρκετό διάστημα το είχατε κατά νου. Πολύ πιθανόν αυτή τη την εβδομάδα να μάθετε το παρασκήνιο που υπήρχε πίσω από τη πλάτη σας καθώς τίποτα δεν μένει κρυφό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21,Οκτ-22 Νοε)

Και ναι ήρθε η στιγμή να γελάσει και εσάς το χειλάκι σας. Αρκετά σας πίεσαν και σας περιόρισαν. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας. Να περάσετε καλά να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη σχέση σας. Να ζήσετε με πάθος τη κάθε στιγμή, και γιατί όχι αν θελήσετε να κλειστείτε οι δυο σας μέσα σε ένα σπίτι θα περάσετε υπέροχα  μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα. Πολύ πιθανόν να γίνονται κάποια σχόλια πίσω από τη πλάτη σας αυτό το διάστημα .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Φίλοι σας βοηθούν σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας ,όπως επίσης οικονομικές απολαβές από την δουλειά σας καθώς έχετε εστιάσει σε αυτό το κομμάτι και σας αποδίδει παρά πολύ καλά. Θα ήθελα να είστε όμως λίγο προσεχτικοί γιατί πιστεύω πως κάποια άτομα μέσα από την εργασία ή άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση κινούνται παρασκηνιακά και κάνουν κάποιες ενέργειες πίσω από τη πλάτη σας.

ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-22 Ίαν )

Και ενώ εσείς έχετε εστιάσει στα επαγγελματικά ,τη καριέρα και στο πως φαίνεστε προς τα έξω ,η Αφροδίτη από το ζώδιο του σκορπιού σας βοηθά να έχετε οικονομικά οφέλη από την εργασία σας. Συγχρόνως να πραγματοποιούνται κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια σας με τη συμπαράσταση φίλων ή μέσα από μια ομάδα ανθρώπων που έχετε ίδιους στόχους. Αρκετοί από εσάς παίρνετε άφθονη αγάπη με αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά σας και στο πως να επεκταθείτε όσο περισσότερο μπορείτε θα υπάρξει ιδιαίτερη εύνοια σε σκοπούς και στόχους. Εξακολουθείτε να επεκτείνεστε σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό ή με μια ανώτερη γνώση που θα σας δώσει όλα τα εφόδια για τη περαιτέρω εξέλιξη σας. Μπορεί ο κρόνος να σας πιέζει αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχει ένας Δίας που σας βοηθάει στις να πραγματοποιήσετε στόχους και ελπίδες.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εσάς σε ότι σχετίζεται με συμβόλαια συμφωνίες που δεν αποκλείεται να αφορούν το εξωτερικό. Όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε. Εξακολουθούν να σας απασχολούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες που εκεί πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις που δεν σας αφήνουν το περιθώριο να ηρεμήσετε. Πάρτε ανάσες για λίγο ακόμα και μην τραβάτε τα άκρα.  

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ιχθύς: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους & οι συμβατότητες του ζωδίου

HerNews ka

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 5 έως 11 Σεπτεμβρίου – Τι φέρνει η νέα σελήνη

Her News b

Τα ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη Κυριακή

Her News