HerNews.gr
BRIDE NEWS

Bridal Expo: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη έκθεση γάμου

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η ένατη Bridal Expo – Bridal Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο 4 – 6 Δεκεμβρίου, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε μια χρονιά που αναμένεται έκρηξη των γαμήλιων τελετών, 100 και πλέον επιλεγμένες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις ιδέες και τις υπηρεσίες τους για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου και φυσικά της βάπτισης.
9th Bridal Expo
Μια μοναδική διοργάνωση αφιερωμένη στους μελλόνυμφους και τους νέους γονείς στο Ζάππειο Μέγαρο!
Για μια ακόμη χρονιά το Ζάππειο Μέγαρο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την αγορά του γάμου και το σημείο συνάντησης των μελλόνυμφων, των κορυφαίων wedding brands ,αλλά και των περιοδικών των wedding portals και όλων των επαγγελματιών γάμου και βάπτισης!  

Τι θα βρείς στην 9η Bridal Expo
Τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα νυφικά της αγοράς.
Επώνυμοι σχεδιαστές και οίκοι νυφικών θα παρουσιάσουν τις collection τους.
Βραδινά φορέματα, γαμπριάτικα κοστούμια, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, βέρες, στολισμοί, φωτογραφία – video, planners, hotels ,κτήματα και χώροι δεξιώσεων, γαμήλια ταξίδια, αυτοκίνητα, και ότι άλλο χρειάζεται για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης που ονειρεύεστε.
Ταυτόχρονα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ζαππείου, η μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week με catwalks γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών , με την επιμέλεια του γνωστού fashion expert Μιχάλη Πάντου!
Don’t miss it !!

Ξεχωριστό τμήμα μέσα στην έκθεση αποτελεί το Greece the wedding destination, το οποίο προβάλλει τους γάμους σε όλη την Ελλάδα  με συμμετοχές από επιχειρήσεις και φορείς που εδρεύουν στα ελληνικά νησιά.  Φέτος ειδικά το συγκεκριμένο τμήμα της έκθεσης να τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ ! 

To HerNews χορηγός επικοινωνίας στη μεγαλύτερη έκθεση γάμου!

Νεότερα Άρθρα

Πώς να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας

Her News

Μονόπετρα: Πως να επιλέξεις το ιδανικό

Her News

Ένας γάμος, σαν το γεφύρι της Άρτας!

Her News