HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM: Τι μας έμαθε η Ζωή & ο Κωνσταντίνος – Όλα όσα ειδάμε


Το GNTM ξεκίνησε για 4η χρόνια και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Έίμαι μεγάλη fan του προγράμματος αυτού και πάντα το παρακολουθώ με ανυπομονησία. Λες να έχω μια ψυχή μοντέλου; Μπα… Απλά μου αρέσει το κάλλος και ο … κάλος της νέας γενιάς. Θα γινόμουν εγώ μοντέλο; Όχι. Ξέρω ποια είμαι και τι… Άλλοι όμως, όχι…

Αγαπώ πολύ την κριτική επιτροπή. Έχουν μπει στα σπίτια μας ατελείωτα βραδιά. Σε καραντίνες, χωρισμούς, χαρές και γέλια ένας Δημήτρης Σκουλός ήταν εκεί. Το ντεμπούτο της έκανε χθες και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – πολύ όμορφη, για τα άλλα δεν μπορούμε να πούμε ακόμα, είναι νωρίς.

Χθες είδαμε διαφορά μοντέλα ή wanna be μοντέλα. Ωραία και περιποιημένα κορμιά, άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και μπόλικη τρέλα. Πολύ τρέλα.

Το GNTM είναι διαφορετικό φέτος. Όχι επειδή λείπει η Βίκυ μας και τα αγγλικά της – τα λέει τώρα η Ισμήνη- αλλά επειδή ο κόσμος έχει αλλάξει. Έχουν αλλάξει τα πρότυπα και καθόλου δεν με στεναχωρεί αυτό.

Η Ζωή από το Σουδάν έχει παντού τατουάζ. Ε και; Αυτό την κάνει λιγότερο όμορφη ή λιγότερο ικανή να περπατήσει σε μια πασαρέλα; Στην μόδα έχουμε δει τα μύρια όσα. Τα τατουάζ μας πείραζαν; Υπάρχουν και μοντέλα χωρίς αυτά που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν όσοι θέλουν να είναι «clear» . Ύπάρχει χώρος για την Ζωή.

Υπάρχει όμως και για τον Κωνσταντίνο. Με τις σπουδές του στο εξωτερικό, το cheerleading και τον πρωταθλητισμό στο Debate. Ένα φωτεινό παιδί που ήρθε να μας δείξει ότι ο χώρος της μόδας έχει έχει «χώρο» για πιο σύγχρονα μοντέλα που δε τα περιορίζει το φύλο. Κωνσταντίνε, keep going! You are stunning!

 

Νεότερα Άρθρα

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο σύζυγός μου δεν θέλει να εκτίθεται στα social media»

HerNews ka

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αυτός ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη Μενεγάκη»

HerNews ka

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Her News b