HerNews.gr
Social News

Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού: Πρώτη μέρα στο σχολείο ο γιος της

Συγκινημένη είναι σήμερα η όμορφη μανούλα, Δούκισσα Νομικού, καθώς είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον γιο της. Ο μικρός Σάββας, πήγε για πρώτη μέρα στο σχολείο!

Όλες οι μητέρες σήμερα έχουν την αγωνία τους, καθώς χτύπησε το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδάκια. Το ίδιο αισθάνεται και η όμορφη παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού που όπως αναφέρει, έκλαψε απο χαρά και συγκίνηση.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, με ευχές για καλή σχολική χρονιά, αλλά και μιλώντας για τα συναισθήματα της! Παραδέχεται ότι είναι συγκινημένη που ο μικρός Σάββας μεγαλώνει, ανοίγει τα φτερά του και ξεκινάει σχολείο.

Στην ανάρτηση της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού γράφει:

Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο ❤️
Και είναι τόσο ενθουσιασμένος: Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση !
Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα.
Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο!
Καλή σχολική χρόνια να έχουμε  🙌🏻
Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κ γώ;

Αρκετά συχνά, η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, όμορφες στιγμές με τα παιδάκια της και η ίδια εκφράζει τα συναισθήματα της αλλά και τις αγωνίες της ως νέα μανούλα!

 

Νεότερα Άρθρα

Megan Fox: Όσα υποστήριξε για την απόφαση του γιου της να φοράει φορέματα

HerNewskl

Καίτη Γαρμπή για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης: «Ήταν έρμαιο στις ορέξεις τους, νιώθω ντροπή»

Her News

Ρούλα Κορομηλά: «Νιώθουμε χρέος μας να κάνουμε έστω για λίγες στιγμές χαρούμενους όσους παλεύουν»

HerNewskl