HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

H Κατερίνα Καινούργιου είναι… Super!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι Super! Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα και μας καθηλωσε! 

Χαρούμενη, όμορφη και λαμπερή στο στενό της λευκό φόρεμα μας είπε Καλημέρα από το νέο της πλατό. Ένα πλατό καινούργιο, λαμπερό και γεμάτο θετική ενέργεια. Αυτό εξέπεμπε από το κανάλι του Alpha και την νέα της τηλεοπτική στέγη. 

 

Ξεκίνησε με τα εξής: «Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε. Έχω την πολύ μεγάλη χαρά από σήμερα να σας καλωσορίζω από το “νέο” μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha. Δεν ξεκίνησα από αυτό το κανάλι, αλλά από αυτό το κανάλι αναδείχθηκα”

Στο πλάι της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Η μεγάλη έκπληξη από τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη:

“Καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν και το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα. Με αγάπη Φίλιππος” έγραφε η κάρτα, με την ίδια να συμπληρώνει ότι: “Είμαι σίγουρη ότι δε ξέρει ότι τα έχετε βάλει μέσα. Α, το ξέρει; Παιδιά έχω συγκινηθεί. Σε αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ότι πιο όμορφο μου έχουν δώσει. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Σε αγαπώ. Ευχαριστώ”.

To Instagram Story του Φίλιππου Τσαγκρίδη 

Στο πλευρό της και ο παραγωγός της Νίκος Κοκλώνης:

Όπως έκανε και με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην δική της πρεμιέρα το Σάββατο, δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της αγαπημένης του Super Κατερίνας στο νέο της βήμα.

Μαζί του και άλλα σημαντικά στελέχη της Barking Well, η executive producer Ντόρα Πνευματικάτου αλλά και η Σόνια Καζόνι που πήρε και την πρόσφατη συνέντευξη από την Κατερίνα για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ!

Με ένα συγκινητικό σημείωμα και μια όμορφη ανθοδέσμη ο παραγωγός και φίλος της ήταν δίπλα της!

Νεότερα Άρθρα

Κομάντα και Δράκοι: Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Her News b

Eurovision 2023: Απόψε ο Α’ ημιτελικός – Τα φαβορί και τα προγνωστικά για τις πρώτες θέσεις

HerNews ka

Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

Her News b