HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Just the 2 of Us: Το απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κοκλώνη

To Just the 2 of Us έρχεται ανανεωμένο στον Alpha και είναι ανεβαστικό!!

“Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη. Το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό. Το βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και… ανατροπών! Αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής. Αλλά και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό την κορυφή!

Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων”. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επίσημη ανακοίνωση του Alpha.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just the Two Of Us #j2us (@j2us_gr)

Στον “αέρα” του σταθμού κυκλοφόρησε και το απολαυστικό τρέιλερ. Πρόκειται για ένα απόσπασμα στο οποίο οι κριτές, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου διασκεδάζουν μέχρι να βρεθούν σε hangover. Στο απόλυτο πάρτι της σεζόν με διοργανωτή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη

Νεότερα Άρθρα

Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στο MEGA!

Her News

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έχω πει τις ευχές μου στην Ιωάννα Μαλέσκου τηλεοπτικά, δεν μίλησα μαζί της»

Her News

Βρισηίδα Ανδριώτου: “Η σχέση μας με την Ιωάννα δεν έχει καμία σχέση με αυτό το μήνυμα”

HerNewskl