HerNews.gr
Διεθνή

iPhone 13: Τα χαρακτηριστικά & πόσο θα κοστίζει

Το βράδυ της Τρίτης, η Apple παρουσίασε τα iPhone 13, και οι φαν της τεχνολογίας ταξιδέψαμε για λίγο στην Καλιφόρνια για να θαυμάσουμε το νέο δημιούργημα.

Η φετινή παρουσίαση έφερε τον τίτλο «California Streaming», μια παραλλαγή του πασίγνωστου τραγουδιού «California Dreamin’».

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα high-end iPhone 13:

Το iPhone 13 Pro και το 13 Pro Max. Η νέα έκδοση των smartphones διαθέτει ταχύτερο τσιπ A15 Bionic, τρεις ολοκαίνουριες κάμερες και βελτιωμένη οθόνη με έως και 120Hz ProMotion οθόνη υψηλής ταχύτητας ανανέωσης που μπορεί να φτάσει τα 1.000 nits.

Οι οθόνες OLED και στα δύο μοντέλα έχουν τα ίδια μεγέθη με πέρυσι στις 6,1 και 6,7 ίντσες, αλλά με ελαφρώς μικρότερες εγκοπές. Εσωτερικά, και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν το νέο τσιπ A15 Bionic της Apple, το οποίο προσφέρει τις γνωστές αυξημένες ταχύτητες CPU και GPU σε σύγκριση με πέρυσι.

Η τιμή των iPhone 13 Pro ξεκινά από τα 999 δολάρια και του Pro Max από τα 1.099 δολάρια.

Τις νέες της συσκευές, με τη σειρά 13 των iPhone να ηγείται, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης η Apple στο διαδικτυακό της event – Από τα 329 δολάρια ξεκινούν τα νέα iPad, από 399 δολάρια τα iWatch 7 και από 699 δολάρια τα νέα iPhone!

To iPhone 13 Mini

Το iPhone 13 mini έρχεται σε πέντε χρώματα-ροζ, μπλε, midnight, starlight και κόκκινο-και έχει την ίδια επίπεδη οθόνη με το iPhone 12. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στην πίσω κάμερα, τοποθετώντας τους δύο φακούς διαγώνια και όχι κάθετα.

Παράλληλα, η κάμερα του iPhone 13, μπορεί να τραβήξει περισσότερο φως και χρώμα, ενώ προστέθηκε το Cinematic Mode στα βίντεο λειτουργία που τους δίνει τη δυνατότητα μια κινηματογραφικής ποιότητας, αλλάζοντας αυτόματα την εστίαση.

Νέες δυνατότητες από την Apple:

Η νέα συσκευή τρέχει το νέο τσιπ A15 Bionic της Apple, το οποίο σύμφωνα με την Apple επιτρέπει στη συσκευή να πραγματοποιεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των νέων iPhone σύμφωνα με την Apple κρατάει πλέον 1.5 ώρα περισσότερο από το iPhone 12 και κατά 2.5 ώρες περισσότερο από το iPhone 12 Pro. 

Ακόμα, 28% φωτεινότερη οθόνη από τη συσκευή του περασμένου έτους.

H Apple τονίζει ότι επιδεικνύει τη μέγιστη δυνατή φροντίδα για το περιβάλλον. Χαρακτηριστικά, για την παραγωγή των iPhone 13 Pro και Pro Max, χάρη στην εφαρμογή της ανακύκλωσης υλικών, έχουν εξοικονομηθεί 600 τόνοι πλαστικών.

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: Επτά ομάδες ντετέκτιβ με drones ψάχνουν το χαμένο… σκυλάκι της

Her News

Μέγκαν Μαρκλ: Επικρίθηκε για τα πανάκριβα ρούχα που φοράει – «Ποιος τα πληρώνει;»

HerNews ka

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει με τα νομίσματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι; Όλη η αλήθεια

HerNews ka