HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Χωρίς”Υπερβολές”.. είναι ο Βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης

“Στα καλύτερα”..στο Posidonio Music Hall δηλαδή, θα βρίσκεται και αυτή την Παρασκεύη 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Κιάμος, ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες και ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη!

Ο χωρίς “Υπερβολές”.. Βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης, με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, χαρίζει μοναδικές βραδιές γεμάτες διασκέδαση και κέφι.

Ο Πάνος Κιάμος είναι “Στα καλύτερα” της καλλιτεχνικής του πορείας, παρουσιάζοντας ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στην πίστα ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπερβολές», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, στίχους Σάννυ Μπαλτζή και ενορχήστρωση από τον Κωνσταντίνο Παντζή, με τα λουλούδια απο τον κόσμο να πέφτουν βροχή.

Το τραγούδι “Υπερβολές” έχει ξεχωρίσει απο την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του στα ραδιόφωνα και παραμένει σταθερά στις τάσεις του ελληνικού YouTube.
Το εντυπωσιακό videoclip γυρίστηκε στη Νάξο, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, αλλά και πολύ καλός φίλος του Πάνου Κιάμου.

Μπαλάντες, ερωτικά τραγούδια αλλά και ξεσηκωτικά σουξέ που ο Πάνος Κιάμος έχει καταφέρει να μας κάνει να τα αγαπήσουμε, ακούγονται στο Posidonio Music Hall με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν.

Μαζί του στο Posidonio Music Hall είναι ο πολυτάλαντος, Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο μοιράζονται τη σκηνή στο τραγούδι «Στα χειρότερα», η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού, ενώ το team συμπληρώνουν η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Μαριάννα Κάρα και στα decks δίνει το ρυθμό ο DJ Pitsi.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! Εκεί που χτυπά η «καρδιά» της διασκέδασης..

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Βόσσου: Συμμετέχει στο νέο pop κομμάτι του Nassauce – Δείτε το music video

HerNews ka

Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέοι σταθμοί στη μεγάλη περιοδεία του «Elpida Tour by Coca-Cola»

HerNews ka