HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Από την ομάδα δεν έφυγε κανείς επειδή τσακωθήκαμε ή δεν περνούσε καλα”

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”. Η όμορφη παρουσιάστρια του Happy Day αναφέρθηκε, στον σκληρό ανταγωνισμό, αλλά και τις αποχωρήσεις από την ομάδα της πρωινής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα του “Όλα Γκουντ”: «Φέτος είναι μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πάρα πολλές εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Θα έλεγα ότι ξεκίνησε δυναμικά για όλους μας. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, ωστόσο θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να υπάρχει χώρος για όλους.

Την Ελεονώρα Μελέτη δεν έχω καταφέρει να την δω πολύ, συνήθως βλέπω λίγο από το καμαρίνι όταν τελειώνει η δική μας εκπομπή. Εύχομαι τα καλύτερα. Επειδή στην ομάδα της τυγχάνει να είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί πάρα πολύ όμορφα  έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία».

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν αλλά τα παρακολουθώ. Τα κοιτάω πάντα με ψυχραιμία και προσπαθώ να μην κοιτάζω το δέντρο αλλά το δάσος”. 

«Υπάρχει γενικώς πολύ ωραίο, χαλαρό κλίμα στο Happy Day. Nομίζω πως όποιος έχει περάσει από αυτή την εκπομπή μπορεί να το επιβεβαιώσει. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που όποιος έφυγε από αυτή την ομάδα σε αυτά τα 9 χρόνια έφυγε κυρίως για οικονομικά κριτήρια. Δηλαδή μπορεί να του έγινε μια καλύτερη οικονομική πρόταση.

Δεν έφυγε επειδή τσακωθήκαμε ή δεν περνούσε καλά»

Νεότερα Άρθρα

Τόλης Παπαδημητρίου: «Εδώ και πολλά χρόνια κοιμάμαι περίεργα»

Her News b

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια»

Her News

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Her News b