HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο ρατσισμός και η Άνθη Σαλαγκούδη. Ποιος έκανε σεξ στο Survivor  & ο γάμος των Σάκη – Μαριαλένα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο HerNews και απαντά σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Πως είναι η σχέση της με την Άνθη Σαλαγκούδη; Γιατί δεν πήγε στο “Κάτι ξαναψήνεται” – Ποιος έκανε σεξ στο Survivor και ο γάμος Μαριαλένα – Σάκη…

Ήσουν ένα δημόσιο πρόσωπο λόγω της δημοσιογραφίας. Μετά το Survivor κατάλαβες διαφορά στο πως σε αντιμετωπίζουν;
Μετά το Survivor άλλαξαν πολλά στη ζωή μου! Πλέον με σταματούν στο δρόμο,μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες, αυτόγραφα(χαχα). Μου λένε για τον καλό χαρακτήρα και ήθος που έβγαλα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η αγάπη που έχω από την νεολαία και το πιο όμορφο που άκουσα πρόσφατα από δυο κορίτσια είναι πως με έχουν σαν «πρωτότυπο»! Πραγματικά με συγκίνησαν παρά πολύ!!
Ήμουν και πριν αναγνωρίσιμη σαφώς,αλλα το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης που ειδικά φέτος, λόγω του lockdown που όλος ο κόσμος έκατσε σπίτι του και η τηλεόραση ήταν γι αυτόν η συντροφιά του, έχει γίνει ακόμα πιο αρεστό σε όλες τις ηλικίες και έτσι κατάφερα μέσα απο αυτό να γίνω πιο γνωστή στο κοινό που δεν με γνώριζε!Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η «δύναμη της τηλεόρασης» είναι εκκωφαντική..!
Το πάθος σου είναι η δημοσιογραφία. Θα σε δούμε κάπου τηλεοπτικά;

Η δημοσιογραφία είναι το πάθος μου. Είναι για εμένα λειτούργημα. Είναι ένα συνοθύλευμα πολλών συναισθημάτων.  Το εύχομαι.. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις και περιμένω να γίνουν και πράξεις…Οψόμεθα…

Έχεις ένα πολύ γυμνασμένο σώμα. Δώσε μας 3 tips
Kάθε πρωί που ξυπνάω κάνω 100 επαναλήψεις κοιλιακούς!Καθε πρωί!
Τρώω πάντα πρωινό,υγιεινό πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Mετά ξεκινάω την δουλειά μου!
Πηγαίνω γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα και πάντα κάνω κάτι εναλλακτικό!
Κάνω στατικό ποδήλατο( cycling),Bootcamp ( που αποτελείται απο πολλές ασκήσεις με βάρη,λάστιχα ,bosu,steps κλπ) και για το τέλος της εβδομάδας κάνω Pilates για ευλυγισία,σωστή στάση και γράμμωση του σώματος! Γενικότερα,είναι καλο να βάζουμε την γυμναστική στη ζωή μας!Για μένα είναι τρόπος ζωής!
Σε έχει εκνευρίσει ποτέ κάποια ερώτηση δημοσιογράφου;
Όχι καθόλου!Τους καταλαβαίνω γιατί είμαι συνάδελφος(χαχα) 
Απλά πρέπει να σταματήσει να με στοιχειώνει το όνομα της Ανθής( χαχα)!!
Ποια εκπομπή δεν μπορείς να παρακολουθείς με τίποτα;
Όλες τις εκπομπές τις παρακολουθώ γιατί μου αρέσει να ενημερώνομαι λόγω της δουλειάς μου! Η αλήθεια είναι πως οι τόσες εκπομπές μαγειρικής φέτος με έχουν κουράσει…Έχω ζαλιστεί ήδη!Δεν βλέπω καμία πλέον!
Πως είναι οι σχέσεις σου μετά το Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη;
Να το πάλι!Με έχει «στοιχειώσει» αυτό το όνομα!(χαχαχαχαχα)  Δεν έχω καμία σχέση και καμία επαφή με την συγκεκριμένη κυρία!
Είχες πρόταση να συμμετέχεις στο “Κάτι ξαναψήνεται”;
Όχι δεν είχα! Oύτως ή άλλως δεν είχα χρόνο όταν προτάθηκε απ;o τα παιδιά! Ημουν εκτός Αθηνών για δουλειά. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή Acunmedya αλλά και φυσικά με τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτό! Ο Περικλής για μένα ήταν «ολα τα λεφτά»!!(χαχαχα)
Είχε συγκλονίσει η εξομολόγησή σου για την οικογένειά σου. Τώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στο Αφγανιστάν σου έρχονται μνήμες; Αν είχες την ευκαιρία τι θα ήθελες να συμβουλεύσεις τα κορίτσια εκεί;

Ναι με συγκλόνισαν οι ιστορίες των κοριτσιών που ζουν σε αυτές τις συνθήκες στο Αφγανιστάν! Οι γονείς μου ήταν και οι δυο απο την Νιγηρία και είχαν έρθει για μήνα του μέλιτος στην Αθήνα! Ετσι γεννηθήκαμε και εμείς εδω! Απλά ο πατέρας μου λόγω θρησκεύματος(μουσουλμάνος) έκανε 2 γάμους και έφερε και την δεύτερη γυναικα στο σπίτι αποκτώντας μετέπειτα αλλά 2 παιδιά! Συνολικά είμαστε 6 αδέλφια! Το καλό είναι πως με ολα τα αδέλφια μου είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και είμαστε πολύ πολύ αγαπημένα! Έχουμε μάθει να μην έχουμε ταμπού, αγαπάμε και σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα της χωρας μας και νιώθουμε Έλληνες!

Δέχεσαι ρατσιστικά σχόλια στα Social Μedia;
Όχι πραγματικά! Αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί παρά πολύ γιατί δέχομαι συνέχεια συγχαρητήρια για τα άπταιστα ελληνικά που μιλάω!! Έχω πάθει πραγματικά σοκ με την αγάπη του κόσμου!
Φαντάσου πως σχεδόν κάθε μέρα μου γίνονται συνοικέσια απ’ολη την Ελλάδα! Έχω απο εδώ Αθήνα , Κρήτη, Πάτρα και Καλαμάτα!(χαχαχαχα)
Τελικά ποιος έκανε σεξ στο Survivor;
Δεν μπορώ να το αποκαλύψω…Αφού δεν το λενε οι ίδιοι που έκαναν αυτήν την πράξη εγώ ποια είμαι να το πω; «Ανταποκρίτρια ερωτικών συνευρέσεων;;»(χαχαχαχα)
Αλέξης Παππάς ο νέος Bachelor. Το παρακολουθείς; Θα πήγαινες;
Ναι το παρακολουθώ όταν έχω χρονο και παρεπιπτόντως μπορώ να ομολογήσω πως ειναι πολύ καλός στον «ρόλο» του ως Bachelor! Του πάει πολύ!Του πάει πολύ!Εχει την στόφα του ηθοποιού και το εξασκεί δεόντως!
Πέρα απο την πλάκα είναι πολύ καλός,είναι ετοιμόλογος, εύγλωττος  και ξέρει να κάνει τις κοπέλες να «τρελαίνονται» για ένα του βλέμμα…!Ασχέτως εάν και αυτές υποδύονται έναν «ρόλο»..Τι να κάνεις…Δουλίτσα να υπάρχει!
Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Πιστεύεις παίζουν θεάτρο για την δημοσιότητα ή είναι μαζί;
Καλέ τα παιδιά είναι μαζί και αγαπιούνται τα μάλα!
Άντε και με το καλο και εμείς κουμπάρες!

Νεότερα Άρθρα

O Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης μιλά στο HerNews: «Θέλουμε άμεση σχέση και επαφή με τους πολίτες»

Her News

Ζέφη Δημαδάμα: «Η Φώφη Γεννηματά μας κληροδότησε την πολιτική και ανθρώπινη παρακαταθήκη της»

Her News

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση»

Her News b