HerNews.gr
Social News

Νικόλ Κιντμαν: Το παράπονό της για τον πρώην της, Τομ Κρουζ

Τι νομίζεις; Ότι οι σταρ του Χόλυγουντ δεν έχουν τα θέματά τους με τους πρώην; Η Νικόλ Κιντμαν δηλώνει το παράπονο της για το πρώην της, Τομ Κρουζ. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η 54χρονη ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν. Αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Τομ Κρουζ

Αναφέρθηκε στην εμμονή, που είχαν τότε τα media με την σχέση τους και όπως παραδέχτηκε, ίσως να έφταιγε κι εκείνη γι’ αυτό. «Ήμουν μικρή, ίσως τους το είχα προσφέρει μόνη μου. Ίσως να έγινα λίγο πιο τρομακτική, αλλά πάντα προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανοιχτή γίνεται. Απλά προτιμώ να ζω στον κόσμο με αυτό τον τρόπο», εξήγησε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise UA (@tomcruiseua)


Στην συνέχεια εξήγησε πως μπορεί να έχει πληγωθεί από τον χωρισμό της με τον ηθοποιό, όμως προτιμά να είναι ανοιχτή με τον κόσμο, παρά να κρατά μία απόσταση. «Είμαι επιφυλακτική ανά καιρούς. Έχω πληγωθεί πολύ», ανέφερε.

Γύρισε σε μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της σχέσης τους. Η ηθοποιός θυμήθηκε την εμπειρία τους από τα γυρίσματα της ταινίας Eyes Wide Shut του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, στην οποία υποδύονταν ένα ζευγάρι που είχε πολλά προβλήματα στον γάμο του.

«Πηγαίναμε για καρτ, μετά από τις σκηνές των τσακωμών. Νοικιάζαμε το μέρος και κάναμε αγώνες μέχρι τις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω προς τα πίσω και να το αναλύσω ή μάλλον, δεν θέλω να το κάνω», παραδέχτηκε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Галина (@belle2106)

Αυτά δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν για τον πρώην της, Τομ Κρουζ.

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Η Ιταλίδα influencer βρίσκεται στην  Αθήνα!

Her News b

Kim Kardashian: Το πάρτι γεννεθλίων που έκανε στην 5χρονη κόρη της Chicago με θέμα “Hello Kitty”

HerNews ka

Britney Spears: Δεν ενοχλείται με την αίτηση διαζυγίου – Αποκαλύπτει ότι «θα αγοράσει σύντομα ένα άλογο»

HerNews ka