HerNews.gr
Μόδα

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

san aeriko
Αέρινο στυλ που δεν συμβιβάζεται με τα κοινότυπα και συνηθισμένα. Σαν κάθε γυναικεία προσωπικότητα που σέβεται τον εαυτό της και επιλέγει το σωστό ρούχο για αέρινη και ελεύθερη αύρα.. san aeriko!

Το concept store San aeriko βρίσκεται στο Θησείο, την καρδιά της Αθήνας, που κάθε ημέρα αναβιώνει την αίγλη και την αύρα των σπουδαίων Αθηναίων που το περπάτησαν. Εκεί λοιπόν, η σύγχρονη διαρρύθμιση του μαγαζιού με τις εναλλακτικές δημιουργίες του, γεμίζουν με στυλ την οδό Νηλέως 38.

Η Αφροδίτη, ιδιοκτήτρια του concept store, δηλώνει παρούσα στη μόδα, μέσα από τις αέρινες συλλογές με bohemian και εναλλακτικό ύφος και από τις ολοκληρωμένες προτάσεις που δίνει. Μέσα από τα ρούχα της, επιδιώκει για την κάθε γυναίκα, την ιδανική επιλογή ενός ολοκληρωμένου ντυσίματος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sanaeriko (@sanaeriko.gr)

Αέρινες φούστες, γήινες αποχρώσεις ή φλοράλ μοτίβα, πουκάμισα και παντελόνες, όλα βρίσκονται εντός του μαγαζιού, που ήδη από την είσοδό του αναδύονται αρώματα λευκού τσαγιού, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού που μαγνητίζουν τις αισθήσεις και σε παρακινούν να το εξερευνήσεις.

san aeriko

Εκτός από ρούχα, το San aeriko περιλαμβάνει συλλογές κοσμημάτων και μικρά αντικείμενα, προσφέροντας εκλεπτυσμένες επιλογές για κάθε γούστο. Χωρίς περιορισμούς η αέρινη αύρα εισέρχεται σε παραπάνω από ένα είδος συνεπαίρνει.

Μια επίσκεψη στον χώρο, αμέσως σε κάνει να νιώθεις ζεστασιά και άνεση να περιηγηθείς. Η απουσία φορτωμένης διακόσμησης κάνει απολαυστικές τις αγορές. Η συζήτηση με την Αφροδίτη και η ανταλλαγή απόψεων για το στυλ, τη μόδα και τις σύγχρονες τάσεις, σε αποφορτίζει και έτσι τα ψώνια γίνονται ακόμη πιο ξεκούραστα και άνετα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sanaeriko (@sanaeriko.gr)

Βόλτα, απόλαυση καλού καφέ και αέρινη περατζάδα στο Θησείο, φτάνοντας στην εξώπορτά του san aeriko. Και μόλις έφτασες στον ονειρικό προορισμό σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sanaeriko (@sanaeriko.gr)

Βρείτε το κατάστημα στα social media!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Η λαμπερή εμφάνιση της στις Κάννες – Τι φόρεσε στο after party

HerNews ka

Hailey Bieber: Πρότεινε το πιο στυλάτο καθημερινό outfit για το φθινόπωρο

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

HerNewskl