HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ο Γιάννης Βούρος στη Γιώτα Τσιμπρικίδου!

«Το μη αναμενόμενο» είναι ο φάρος στη ζωή του…μια ζωή στην οποία δε βολεύτηκε ποτέ! Ο γοητευτικός Γιάννης Βούρος με τη μακρά πορεία στο θέατρο κάνει ποδαρικό στη #season2 του Art Podcast με φωνή βαθιά, ευγένεια ψυχής και ευαισθησίες που δεν κρύβει … η προσφυγική γειτονιά στην οποία μεγάλωσε και τον καθόρισε, η αγάπη του για τον αθλητισμό και οι σπουδές της υποκριτικής.

Θυμάται θεατρικές συνεργασίες, μιλά με θαυμασμό για συναδέλφους του! Αναφέρεται στη σχέση ζωής που έχει με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη «δική του» Πέμη Ζούνη, το χιούμορ της Ελένης Ράντου και της Κάτιας Δανδουλάκη, την «ενέργεια» της Πέγκυς Τρικαλιώτη, το μεγάλο μέγεθος της Μάρθας Βούρτση, την ακεραιότητα του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Οι στιγμές του στην τηλεόραση, τα χρόνια στη διευθυντική θέση του ΚΘΒΕ και η απόφαση  να φύγει στη Μελβούρνη που τελικά…τον οδήγησε πίσω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Δημαρχείο της! Η προσφορά του στον Δήμο, το όραμα και οι συνεργάτες του, ο ελάχιστος ελεύθερος του χρόνος και η ζωγραφική, η μουσική, τα βιβλία…

Όταν η κουβέντα φτάνει στους γιους του, ο Γιάννης Βούρος αναφέρεται σε αυτούς με καμάρι: είναι ο Στέφανος που διαπρέπει στον χώρο της διαφήμισης και ο Αλέξης που είναι ο αθλητής της οικογένειας. «Πήγαινα πάντα με την καρδιά μου»… αυτό λέει και «φωτίζει» τις γυναίκες της ζωής του, με τη Λένα του να τον έχει κερδίσει σε τέτοιο βαθμό που – ως ροκ τύπος – να την παντρεύεται όχι μία, αλλά δύο φορές!

Είναι ο Γιάννης Βούρος – με τη ρομαντική του ματιά και τις πράξεις, γιατί, όχι, δε μένει στα λόγια! – και τον απολαμβάνετε στο Art Podcast #31 με την υποστήριξη του Vipart.gr … με ένα κλικ μετατρέπετε τις φωτογραφίες σας σε έργα Τέχνης – μάθετε πώς!

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξανά μαζί σε ταινία μετά από 20 χρόνια!

HerNews ka

Lemon: Μια θεατρική παράσταση στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου

Her News b

Ασυγχώρητη: Η Sandra Bullock στη νέα ταινία του Netflix που δυστυχώς δε συγχωρούμε

Her News