HerNews.gr
DECORNEWS

Πολύτιμες πέτρες & κρύσταλλοι: Η καλή ενέργεια στο χώρο

crystals
Πιστεύεις στην ενέργεια μέσα σε έναν χώρο; Πιστεύεις ότι η αύρα διαμορφώνει πολλές φορές τη διάθεσή μας με το που εισέλθουμε στον χώρο αυτό; Αν απάντησες ναι, τότε πάμε να εξερευνήσουμε το πως μπορούμε να προσδώσουμε θετική ενέργεια με τη βοήθεια από τις πέτρες. (Και όχι αν απάντησες, διάβασε το άρθρο και που ξέρεις, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο).

Πέτρες, κρύσταλλοι και καλή διάθεση. Αναλόγως την εποχή, τη προσωπική διάθεση και τους ανθρώπους που επισκέπτονται το σπίτι ή τον εργασιακό μας χώρο, η ατμόσφαιρα επιφορτίζεται. Άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Εμείς, έχουμε τη δυνατότητα να την ”καθαρίσουμε” με τη βοήθεια κρυστάλλων ή ακατέργαστων πετρωμάτων, τα οποία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Ας δούμε ποιες είναι οι πέτρες που μπορούμε να έχουμε, τι ιδιότητα έχει η κάθε μια και που να τις τοποθετήσουμε στο χώρο.

Τοποθετώντας στην δυτική περιοχή Feng shui του σπιτιού έναν αιματίτη, δημιουργείται ένα γειωμένο περιβάλλον με κεντραρισμένη ενέργεια και προστασία.

Δύο καρδιές από ροζ χαλαζία τοποθετούνται συχνά στη νοτιοδυτική περιοχή Feng shui του σπιτιού για να προωθήσουν την ευτυχισμένη ενέργεια σε μια σχέση αγάπης.

crystals

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Νεότερα Άρθρα

NISI: Glamping μέσα στο δάσος & δίπλα στην θάλασσα

Her News b

6 απλά βήματα για να διατηρείτε την κουζίνα σας λιγότερο ακατάστατη

HerNews ka

Μετακόμιση: Πώς να κρατήσεις ό,τι χρειάζεσαι και να το μεταφέρεις με ασφάλεια

HerNews ka