HerNews.gr
Διεθνή

Στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί για τον πύργο και τους αμπελώνες στη Γαλλία

Η μάχη του πρώην ζευγαριού δεν λέει να σταματήσει, αφού μετά τη διαμάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους , ο Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί θα βρεθούν ξανά στο δικαστήριο, αυτή τη φορά για την πώληση ενός πύργου στη Νότια Γαλλία.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ βρίσκονται στα μαχαίρια για την ιδιοκτησία του κτήματος 10 στρεμμάτων και του πύργου Μιραβάλ, στο γαλλικό διαμέρισμα Βαρ.

Ο πύργος Μιραβάλ είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ της Νότιας Γαλλίας, τον οποίο αγόρασε και έφτιαξε ο Μπραντ Πιτ πριν από αρκετά χρόνια. Η αξία του πύργου Μιραβάλ εκτιμάται στα 140 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο εξ ημισείας για τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ. Εκεί μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί είπε ναι στην πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ και εκεί, πραγματοποιήθηκε η τελετή του γάμου τους.

Αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Μπραντ Πιτ κατέθεσε αγωγή στο Λουξεμβούργο την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας την Αντζελίνα Τζολί και τους εμπορικούς συνεργάτες της πως επιχείρησαν να τον αποκλείσουν από ενδεχόμενη πώληση μετοχών στον πύργο Μιραβάλ»

Η Αντζελίνα Τζολί κατηγορείται από την πλευρά του Μπραντ Πιτ πως προσπάθησε να πουλήσει μέρος του πύργου, χωρίς να συμφωνεί ο ίδιος:

«Οι ενέργειες της Τζολί είναι ένα ακόμη παράδειγμα ενός ανθρώπου που προσπαθεί να παρακάμψει τους κανόνες και να αποφύγει τις υποχρεώσεις του», σημειώνει άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό που συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν εκείνος (ο Μπραντ Πιτ) που έκανε όλη τη δουλειά για την ανέγερση του Μιραβάλ», τονίζει άλλη πηγή απο το περιβάλλον τους.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι γονείς 6 παιδιών, πέντε εκ των οποίων ανήλικα: του 19χρονου Μάντοξ, του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σιλό και των 12χρονων διδύμων, Βιβιέν και Νοξ.

Νεότερα Άρθρα

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

HerNews ka

Φάλαινα: Εσύ θα φορούσες άρωμα που περιέχει τον εμετό της;

HerNews ka

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga εκπλήσσει το κοινό καθώς από “full glam makeup” εμφανίστηκε άβαφτη στη σκηνή!

HerNews ka