HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Spencer: Συγκλονίζει το τρέιλερ της ταινίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παλάτι με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Το Spencer έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ της Βενετίας λαμβάνοντας ήδη αποθεωτικές κριτικές.

Η δραματική βιογραφική ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα μας περιγράφει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Sandringham. Ήταν και οι τελευταίες διακοπές της Νταϊάνα στην βασιλική οικογένεια, όταν πλέον η ίδια αποφάσισε πώς το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν αναπόφευκτο, αφού η σχέση τους είχε καταντήσει αρρωστημένη.

Σε κάποια στιγμή η πρωταγωνίστρια ακούγεται να λέει: «Θα με σκοτώσουν;» και προκαλεί ανατριχίλα.

Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ έχει δεχθεί θετικές κριτικές για την ερμηνεία της και την μεταμόρφωσή της σε πριγκίπισσα του λαού. Η ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain και σενάριο του Steven Knight αναμένεται να ταράξει τα νερά, με τις ταινίες και τις σειρές για τη ζωή και το τέλος της Lady D. να αυξάνονται.

Το συγκλονιστικό τρέιλερ της ταινίας Spencer, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στην ταινία που περιγράφει τις στιγμές που έζησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η ταινία προσπαθεί να μεταφέρει την ιστορία της Νταϊάνα απο προσωπική ματιά, γεμάτη εντάσεις και συναίσθημα. Στο τρέιλερ, βλέπουμε την Kristen να κλαίει  και να μας μεταφέρει το άγχος και την αγωνία της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας να μπορέσει να προσαρμοστεί στην απαιτητική ζωή του παλατιού.

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Her News b

«Priscilla»: Η ιστορία ενηλικίωσης μιας μικρής κοπέλας που ερωτεύτηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ

HerNews ka

James Corden: Εγκαταλείπει το «Late Late Show» έπειτα από 8 χρόνια

Her News