HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

The 2night show: Ποιος θα είναι συμπαρουσιαστής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» επιστρέφουν στο late night πρόγραμμα του ANT1. Για την 6η χρονιά τους, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους.

Ο παρουσιαστής, που μετρά αμέτρητα χιλιόμετρα στην τηλεοπτική πραγματικότητα και γνωρίζει όσο λίγοι το late night, θα «ξεκλειδώσει» κι αυτήν την χρονιά τους καλεσμένους του για τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις.

Θα χαρίσει μοναδικές στιγμές άφθονου γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, φέτος δεν θα είναι τελείως μόνος του στην παρουσίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή θα υπάρχει και μια «μικρή» αλλά πολύ μεγάλη έκπληξη σε ρόλο guest.

Η προσθήκη ενός μικρού ηθοποιού θα αποτελέσει κίνηση ματ, αποδεικνύοντας τα άριστα αντανακλαστικά του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα εμφανίζεται φέτος σε ρόλο guest ο αξιολάτρευτος Σπύρος Ντούγιας. Όπου τον γνωρίζουμε τηλεοπτικά ως τον μικρό Σέργιο από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Σπύρος Ντούγιας έχει κλέψει την παράσταση με την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά και πλέον είναι έτοιμος να κάνει κι ο ίδιος συνεντεύξεις με τον δικό του αξιαγάπητο και ξεχωριστό τρόπο.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Just the 2 of Us: Eπιστρέφει ακόμη ένα σαββατόβραδο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Her News b

Όσα έγιναν στο πάρτι γενέθλιων του Γρήγορη Αρναούτογλου που γιόρτασε τα 50 χρόνια

HerNews ka

GNTM: “Έκλεισε” η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας!

HerNewskl