HerNews.gr
Social News

#TolisLovedMaria: Η αγάπη του Τόλη για τη Μαρία έγινε για ακόμα μια χρονιά trend στο Twitter

#TolislovedMaria.. ή αλλιώς..Ο Τόλης αγάπησε τη Μαρία.

Το μήνυμά του έγινε trend χθες από εκατοντάδες χρήστες του twitter. Η τελευταία επιθυμία του Τόλη, γνωστός στο Twitter με το όνομα «moloch82», ήταν να επικοινωνήσει με τη βοήθεια κάθε χρήστη του twitter που προώθησε το μήνυμά του ότι αγάπησε τη Μαρία, τον άνθρωπο της ζωής του, τη γυναίκα που έμεινε δίπλα του μέχρι την τελευταία του στιγμή, όταν το καντηλάκι του έσβησε μετά απο μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τόλης Γκανάς ήταν μόλις 30 χρόνων. Νιώθοντας ότι το τέλος φτάνει σιγά σιγά, είχε ως τελευταία του επιθυμία να διαδώσει τον έρωτά του για τη Μαρία μέσω του hashtag #TolislovedMaria

Από τα σχολικά τους χρόνια μαζί, ο Τόλης και η Μαρία βρισκόταν στο πλευρό του. Ο Τόλης, μέσω του blog του, docamiok.blogspot.gr αλλά και στο Twitter, αναρτούσε τις σκέψεις και φωτογραφίες από το νοσοκομείο.


Με τις αναρτήσεις του, ο Τόλης ενθάρρυνε άλλους πάσχοντες, αυτοσαρκαζόταν και φυσικά δεν παρέλειπε να εκφράζει την αγαπημένη του Μαρία.

Το hashtag #TolislovedMaria ήταν μια επιθυμία του ίδιου το Τόλη, για να τιμήσει τη σύντροφο της ζωής του, που στάθηκε  στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

“Θα ήθελα οι καρκινοπαθείς να εμφανίζονται στα μέσα πιο ρεαλιστικά” έγραψε κάποτε.

Οι χρήστες Twitter , κάθε χρόνο στις 23 Σεπτεμβρίου, φροντίζουν να κάνουν trend το #TolisLovedMaria, ώστε να μένει ζωντανή η ιστορία αγάπης του ζευγαριού, αλλά και η μνήμη του.. Μια αγάπη που ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να χωρίσει..

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: H τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της

HerNewskl

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου: “Έφυγε” από τη ζωή η γιαγιά του – “Ο άνθρωπος που φρόντιζε την μάνα μου, στην βαριά αρρώστια του AIDS”

Her News

Σοφιάννα Αβραμάκη – Ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη: “Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο”

Her News b