HerNews.gr
Μόδα

Prada: Το πρώτο «διπλό» show μάγεψε τον πλανήτη

Ο οίκος Prada, μαζί με τους δυο καλλιτεχνικoί του διευθυντές, Miuccia Prada και Raf Simons, επέλεξαν να παρουσιάσουν φέτος την γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη 2022 με ένα διπλο show που πραγματοποιηθηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε Μιλάνο και Σανγκάη.

Στη σύντομη ανακοίνωσή της, η Prada περιγράφει το ντεφιλέ μόδας με τα εξής λόγια:

«Μία γιορτή της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει το runway και της δύναμης της τεχνολογίας που καταφέρνει να ξεπερνά τα όρια και να ενώνει. Είναι μια γιορτή για τη μόδα και την κοινότητα».

Τι είδαμε στην επίδειξη μόδας:

To φως ανέδειξε τις έντονες αποχρώσεις και τις πολυτελείς, γυαλιστερές υφές των υφασμάτων, μέσα από τις δημιουργίες Prada που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα την ίδια ώρα στο Μιλάνο και την Σαγκάη.

Το σκηνικό και στα δύο shows της Prada έμοιαζε με λαβύρινθο.

Οι οθόνες ένωναν με μοναδικό τρόπο την μια επιδειξη με την άλλη, μέ εικονική πραγματικότητα. Με αυτό τον τρόπο συγκέντρωσαν τις δύο πλευρές του κόσμου, σε μια σύγχρονη επίδειξη μόδας.

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons αποφάσισαν πως για την άνοιξη του 2022 θα δείξουμε τα πόδια μας, με μίνι φορέματα και φούστες. Όμως, τα περισσότερα looks του οίκου είχαν ουρές που ακουμπούσαν το έδαφος.

Ο διάσημος ιταλικός Οίκος Μόδας, επέστρεψε στην πασαρέλα για πρώτη φορά αφότου ξέσπασε η πανδημία του νέου κορονοϊού, παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές προτάσεις του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022!

  https://youtu.be/MY_yjWeQCvI

Νεότερα Άρθρα

Oversize Jeans: Οι πιο cool τρόποι να το φορέσεις

Her News

Αυτά είναι τα χρώματα τάση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024

HerNews ka

Τα πιο hot trends στις τσάντες για το 2023- Θα είναι παντού!

HerNews ka