HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 26/09 έως 2/10. Με τον Eρμή στο ζωδίου του ζυγού και σε αναδρομή πρόκειται να επηρεάσει όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ -20 Απρ)

Αρκετό διάστημα τώρα υπάρχουν άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα και σας εκνευρίζουν ιδιαίτερα μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα ζώδια του κριού θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε τυχόν δικαστικές διαμάχες. Με τον Ερμή να αναδρομεί μέσα στον έβδομο οίκο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μπείτε σε μια διαδικασία αναπροσαρμογής και επανεξέτασης σχέσεων και συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αρκετοί από εσάς έχετε εύνοια σε συνεργασίες και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε αρκετούς πελάτες που σας στηρίζουν. Μπορεί να δέχεστε πιέσεις στο πως κινείστε και στο πως σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και να επιβάλλεται να κάνετε μια αλλαγή.
Με τον Ερμή ανάδρομο όμως μέσα στον έκτο σας οίκο, θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά κάποια προσφορά εργασίας που σας είχαν κάνει και παλαιότερα, αλλά μην υπογράψετε τίποτα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Άλλη μια εβδομάδα που εσείς περνάτε όμορφα διασκεδάζετε και πολύ πιθανόν να ερωτεύεστε και πολύ καλά κάνετε.. Με προσοχή όμως, καλό θα ήταν να μην επενδύετε στο συγκεκριμένο άτομο, καθώς καραδοκεί ο Ποσειδώνας ιδιαίτερα για το 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ και πιθανώς να εξαπατηθείτε.
Τώρα, με τον Ερμή ανάδρομο, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν που είχατε ερωτική σχέση μαζί του για να το επανεξετάσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22Ιουλ)

Μια ακόμα εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου, με χαρά, διασκέδαση και γιατί όχι, με πολύ κόσμο να σας φλερτάρει και να σας δείχνει το ενδιαφέρον του.
Έλα όμως, που άτομα μέσα από την οικογένεια σας ταράζουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε με τη χαρά σας, καθώς σας βάζουν εμπόδια!
Αυτό που σας ζητάει ο ανάδρομος Ερμής, είναι να τους βάλετε στη θέση τους για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω, ακόμα και με την απόκτηση ενός απογόνου, χωρίς να τους δώσετε λογαριασμό.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Θέλετε να μείνετε σπίτι σας, να κατεβάσετε ρολά και να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Γιατί όχι, να σας περιποιηθούν, γιατί έχετε την ανάγκη της αγκαλιάς. Υπάρχουν σίγουρα νέα που σας ταράζουν με κάποιο τρόπο και πολύ πιθανόν κόντρες με πολύ κοντινά σας άτομα. Αυτό που πρέπει να κάνετε με τον Ερμή ανάδρομο, είναι να επανεξέτασε κάποια θέματα με αδέλφια και οικογένεια, όπως και να τους ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια ,δεν υπογράφουμε τίποτα με Ερμή ανάδρομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Για κάποιο λόγο η καθημερινότητα και η εργασία σας ταλαιπωρεί και δεν νιώθετε και πολύ ευχάριστα, γιατί νιώθετε ότι σας εμποδίζουν στο να συνεχίσετε να κινείστε όπως παλαιότερα.
Αρκετοί από εσάς, έχετε πολλά έξοδα ή υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις τακτοποιήσετε όπως παλαιότερα και γι αυτό νιώθετε κουρασμένοι. Αυτό που πρέπει τα ζώδια της Παρθένου να κάνετε με τον Ερμή ανάδρομο, είναι να αποκτήσετε και πάλι την αυτοπεποιηθησή σας. Να σταθείτε στα πόδια σας και να μην νιώθετε μειονεκτικά αν έχετε πάρει κάποια κιλά παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αρκετοί ασχολήστε με τις ασφάλειες και τις αξίες σας και προσπαθείτε να βγάλετε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε. Εννοείται πως αυτό το διάστημα έχετε μια ενέργεια παραπάνω και θα κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά προσοχή μην βιάζεστε για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
Με τον Ερμή ανάδρομο, τα ζώδια του Ζυγού θα πρέπει να επανεξετάσετε συνεργασίες και σχέσεις για να πάρετε τις τελικές αποφάσεις που σίγουρα θα είναι προς συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αρκετοί είστε εσείς που κοιτάτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη και προσπαθείτε μα κλείσετε κάποιες υποθέσεις κάτω από πολύ σκέψη και πολύ μοναξιά. Υπάρχει περίπτωση να χάσετε για ένα διάστημα τον ύπνο σας, καθώς το μυαλό σας θα τρέχει συνεχόμενα ακόμα και την ώρα του ύπνου. Με τον Ερμή ανάδρομο, θα πρέπει να ξανά σκεφτείτε αν πραγματικά σας αρέσει η μοναξιά και θέλετε να μείνετε μόνοι σας ή αν θέλετε να είστε με ένα σύντροφο παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αρκετοί κρύβετε κάποια θέματα εργασιακά αλλά πολύ πιθανόν και κάποια θέματα υγείας. Αν δεν αισθάνεστε καλά, πάρτε τη συμβουλή ενός ειδικού και μην το κρύβετε κάτω από το χαλί. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με φιλικά σας άτομα ή να νομίζετε πως δεν παίρνετε την αγάπη που αξίζετε. Με τον Ερμή ανάδρομο, θα πρέπει να επανεξέτασε φιλίες, στόχους και όνειρα. Πολύ πιθανή θα είναι η επιστροφή από κάποια άτομα του παρελθόντος .

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Κάποιοι πιέζεστε συναισθηματικά και νιώθετε την αυτοπεποιηθησή σαςσε πολύ χαμηλά πεδία. Αυτό προκαλείται γιατί πιέζεστε οικονομικά και κατά συνέπεια κλονίζεστε. Υπάρχουν όμως αρκετές ευκαιρίες να σας δοθεί βοήθεια μέσα από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Με τον Ερμή ανάδρομο, θα πρέπει να επανεξετάσετε μια εργασία που σας είχαν προτείνει και παλαιότερα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα  με το γάμο σας, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα να τα λύσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ )

Έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες απ´ ότι σας αναλογούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας έχει κουράσει. Θέλετε να ηρεμήσετε για λίγο και να ξεκουραστείτε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς μέσα από άτομα που βρίσκεστε καθημερινά, καθώς δίπλα τους θα περάσετε όμορφα.
Με τον Ερμή ανάδρομο θα πρέπει να επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με μια ανώτερη γνώση που την είχατε αφησει στη μέση, ή θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Έχετε βάλει στόχο μια ανώτερη γνώση για εσάς, ή πιθανόν ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Αυτό το διάστημα ευνοείστε ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι ακόμα κι θέλετε να ταξιδέψετε σε μια χώρα του εξωτερικού. Πιθανόν αυτή η εβδομάδα να είναι ιδιαίτερα πιεστική σε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες ,και ο Ερμής ανάδρομος σας ζητάει να διαπραγματευτείτε κάποιες οικονομικές σας οφειλές προς δημόσια ταμεία οι τράπεζες. Πολύ πιθανόν να πρέπει να κάνετε και μια ψυχοθεραπεία που είχατε αφήσει στη μέση.

 

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

HerNewskl

Ημερήσια πρόβλεψη: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο

Her News

Οδηγός για τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης

Her News