HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος…”

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη. 

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου,  να βάλω κολλύριο και να βγω.

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;» είπε χαρακτηριστικά η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη.

«Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι.

Ο τρόπος με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Καλλιάνος: Οι δηλώσεις της συζύγου του λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη – «Πήραν τον κουμπαρά του παιδιού»

HerNews ka

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν συνειδητή επιλογή το να απέχω από την τηλεόραση»

Her News

«Σασμός»: Τι θα γίνει με την Στέλλα και τον Αστέρη;

Her News b