HerNews.gr
Ελλάδα

Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, από το 1974 βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων φέρνοντας στο καθημερινό μας τραπέζι ένα από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα όλων – την Ελληνική Βαρέλισια φέτα Π.Ο.Π. του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Με την ίδια φροντίδα και συνέπεια στην ποιότητα, ο «Συνεταιρισμός Καλαβρύτων» φροντίζει για όλα  τα παιδιά που μεγαλώνουν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντάς τους 100 κιλά φέτα κάθε μήνα.

Ο κ. Σατολιάς, πρόεδρος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, δήλωσε:

«Για όλους εμάς στο Συνεταιρισμό είναι πολύ σημαντικό όποτε μας  δίνεται η δυνατότητα να βοηθάμε την κοινωνία μας μέσα από την επαγγελματική μας δραστηριότητα, έτσι είναι χαρά μας  να προσφέρουμε στα παιδιά όμορφες γευστικές αναμνήσεις. Η συνεργασία αυτή προσφέρει πρώτα σε εμάς αίσθημα πληρότητας και χαράς».
Ο Παύλος Σατολιάς – Πρόεδρος
 του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Η προσφορά του «Συνεταιρισμού Καλαβρύτων» είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς είναι η πρώτη φορά που η φέτα Π.Ο.Π – το πλέον αγαπημένο τυροκομικό προϊόν στην Ελλάδα  –  θα βρίσκεται καθημερινά στο τραπέζι του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Νεότερα Άρθρα

Έρχεται το πρόγραμμα «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για την επιδότηση

Her News

Μελίνα Τραυλού – Πρόεδρος των Ελλήνων Εφοπλιστών: Η ελληνόκτητη ναυτιλία διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο

Her News

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππα

HerNews ka