HerNews.gr
Αφιερώματα

Το HerNews με δυναμική παρουσία στην έκθεση Hairprof

Η μεγάλη επιστροφή της κορυφαίας επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου & barber shop, Hairprof έγινε με μεγάλη επιτυχία! Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την εξαιρετικά πετυχημένη έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Για 6η συνεχή χρονιά, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Σ.Ε.Φ, μέσα στην κομψότητα και την τέχνη, έλαβε μέρος η Hairprof, η μοναδική έκθεση κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες κομμωτές και barbers. Και φυσικά, όλοι ήταν εκεί!

Η λαμπερή εκδήλωση έφερε στην Ελλάδα τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο χώρο.

Η διοργάνωση της Hairprof είχε προϊόντα, υπηρεσίες, καθώς και εξοπλισμό κομμωτηρίου, όλα με τις καλύτερες προδιαγραφές και σωστή οργάνωση. Στην έκθεση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Οι επαγγελματίες κομμωτές και barbers που την επισκέφθηκαν, είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο φαντασμαγορικό γεγονός και να ζήσουν την εμπειρία από κοντά, μαθαίνοντας μέσω σεμιναρίων από τους καλύτερους στο είδος τους.

Η Λάουρα Νάργες στη HairProf

Στη Hairprof βρέθηκαν celebrities, τηλεοπτικα πρόσωπα, μοντέλα αλλά special guests, αφιχθέντες από τη Μεγάλη Βρετανία, όπως ο παγκοσμίου φήμης educator – hairstylist Patrick Cameron και ο master barber – educator Alan Beak.

Ο Νίκος Κώτσης, ιδιοκτήτης της VipGroup με την Μπάγια Αντωνοπούλου , CEO του HerNews.

Το HerNews και η VipArt του ομίλου VipGroup, είχε εξαιρετική παρουσία, με περίπτερο στην είσοδο της έκθεσης HairProf , το οποίο επισκέφθηκε πλήθος επαγγελματιών του κλάδου.

Η⁩ Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου, Δημοσιογράφος του HerNews & Yoga Instructor

Ο Νίκος Κώτσης, ιδιοκτήτης της VipGroup με την Κελλυ Βρανάκη, Δημοσιογράφο και Social Media Manager του HerNews

Το HerNews κάλυπτε το μεγάλο γεγονός και η VipArt έδινε μεγάλες προσφορές στην εκτύπωση καμβάδων, αλλά και πάσης φύσεως εκτυπώσεις, για επαγγελματίες και μη..

Νεότερα Άρθρα

Τζορτζ Μάικλ: Ο Ελληνοκύπριος Superstar που άλλαξε για πάντα τα Χριστούγεννα

Her News

Σαν σήμερα – Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης: Το χρονικό του τέλους μιας Αυτοκρατορίας

Her News b

15 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Οικογένειας – Το φετινό θέμα εορτασμού

HerNews ka