HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στη συναυλία κατά της φτώχειας

Μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση και συναυλία κατά της φτώχειας, διοργάνωσε χθες η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία, με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στο φιλανθρωπικό γεγονός.

‘Ενα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης έδωσε η Μητρόπολη Πειραιώς με τη συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο θέατρο. Η τοπική Εκκλησία του Πειραιά δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.


Στην προσπάθεια αυτή η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώςκάλεσε τους πολίτες να σταθούν αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες και τους προσκάλεσε στη συναυλία, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.
Παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί αλλά και οι τοπικές αρχές.

Στο κατάμεστο Βεάκειο θέατρο, βραβεύτηκαν επίσης οι δύο ιστορικές εφημερίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ για τα 90 και 100 χρόνια αντίστοιχα.

Για την μεγαλη προσφορά του Μικη Θεοδωράκη στη Χώρα μας βραβεύτηκε ο εγγονός του Άγγελος, απο τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Η πρωτοβουλία αυτή έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και υποστήριξης της προσπάθειας εκατοντάδων εθελοντών της Μητρόπολης Πειραιά, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν την βοήθειά τους σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π., έγινε χθες η μεγάλη φιλανθρωπική Εκδήλωση , με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Μανώλη Κονταρό. τους Βιολέτα Ίκαρη, Σαββέρια Μαργιολά, Μάκη Ψαραδέλη και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Στόχος της συναυλίας, ήταν να αφυπνίσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με το δράμα που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka

«Crimes of the Future» ξεκίνησαν τα γυρίσματα που θα γίνουν στην Αθήνα

Her News b

«Ένα σωρό πράγματα!» – Μια εξαιρετική ρυθμική περιπέτεια

Her News