HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Όλγα Δαμάνη: Η γιαγιά Ρηνιώ από τον “Σασμό” σε μια σπάνια συνέντευξη – Τι σχέση είχε με τον Μάνο Κατράκη & τι της είπε η Κατίνα Παξινού

Το σήριαλ “Σασμός” έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Κάθε βράδυ στις 21:00 συντονιζόμαστε στον Alpha για να δούμε τις εξελίξεις. Έναν από τους ρόλους που έχουμε ξεχωρίσει είναι αυτός της Γιαγιάς Ρηνιώς όπου υποδύεται εκπληκτικά η Όλγα Δαμάνη. 

Στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε συνέντευξη η αγαπημένη Όλγα Δαμάνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του Alpha “Σασμός” αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.  Για την καρμική συνάντηση με τον Μάνο Κατράκη, αλλά και το μπράβο που της είπε η Κατίνα Παξινού. Η Όλγα Δαμάνη δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντέυξεις.

«Η γιαγιά Ρηνιώ είναι η πιο μεγάλη απ’ όλους στην ιστορία, κρύβει μυστικά κι ενοχές, τα οποία στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν. Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος που είναι τρελαμένος, τα πάμε πολύ καλά. Η διαίσθηση της γιαγιάς είναι εκείνη που την οδηγεί να διαβάζει τα πουλιά. Η γιαγιά Ρηνιώ δεν είναι ένας ρόλος που θα αφήσει άμεσα τη σειρά», είπε αρχικά η Όλγα Δαμάνη.

Η Όλγα Δαμάνη συνέχισε: «Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω σε κάμερα, τα παλιά χρόνια δεν δίναμε συνεντεύξεις. Όταν έδινα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο από κάτω ήταν τα “ιερά τέρατα” και άκουσα μπράβο από την Κατίνα Παξινού. Δεν ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Συνάντησα καρμικά τον Μάνο Κατράκη και μου είπε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό».

Νεότερα Άρθρα

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ερευνά τρεις σκοτεινές υποθέσεις

HerNews ka

Κώστας Τσουρός: Μένει ή φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; – Η απάντηση του στην ίδια

HerNews ka

Σταμάτης Γονίδης: «Σήμερα πουλάει η παραξενιά και όχι η ομορφιά»

Her News