HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ποιο είναι το μυστικό για να ξεκινάμε την ημέρα μας με σεξ

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι γυναίκες παρουσίασαν σημαντική αύξηση σεξουαλικής επιθυμίας το επόμενο πρωί. Τι καλύτερο να ξεκινάς την ημέρα σου με…σεξ;

Η έλλειψη ύπνου επιφέρει και έλλειψη διάθεσης για σεξ επισημαίνουν οι ερευνητές. Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει και δεν έχετε διάθεση για τίποτα καθώς ο σύζυγός σας θέλει να κάνετε σεξ; Μπορείτε να ρυθμίσετε έτσι το ρολόι σας ώστε να είστε ευδιάθετες και ερωτικές!

Η κούραση και το έντονο στρες απομακρύνουν την σεξουαλική διάθεση, που είναι απαραίτητη για μία αρμονική σεξουαλική ζωή. 

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε έιναι να κοιμόμαστε παραπάνω το βράδυ που το έχουμε περισσότερο ανάγκη. Έτσι το πρωί θα ξυπνήσουμε με καλύτερη διάθεση και θα θέλουμε ερωτικά παιχνίδια!

Δεν είναι καλύτερο να ξυπνάς το πρωί και να έρχεσαι σε στενή επαφή με το ταίρι σου; 

Να θυμίσουμε ότι ο ύπνος είναι εξίσου σημαντικός για τον οργανισμό με το νερό και την τροφή. Όσο κοιμάστε, το σώμα ξεκουράζεται και οι λειτουργίες του οργανισμού πέφτουν σε λήθαργο. Σύμφωνα με μελέτες 7-8 ώρες ύπνου την ημέρα προάγουν τη μακροζωία, ενώ ο ανεπαρκής ύπνος (λιγότερο από 4 ώρες) φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά το προσδόκιμο της ζωής και όπως φαίνεται και τη σεξουαλική λειτουργία.

Γι’ αυτό λοιπόν ρυθμίστε τα ξυπνητήρια σας μαζί, κοιμηθείτε λιγάκι νωρίτερα και ξεκινήστε την ημέρα σας θετικά και… σεξουαλικά!

Νεότερα Άρθρα

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Her News

Διατροφολόγοι αποκαλύπτουν τις πιο υγιεινές αφροδισιακές τροφές

HerNews ka

Σεξ: 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Her News b