HerNews.gr
Social News

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση για το γάμο του και τα τρυφερά λόγια

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ! Το μυστήριο ήταν διπλό, αφού εκτός απο το γάμο, βάπτισαν και τον μονάκριβο γιό τους.

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του έδωσαν στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας καθώς θέλησαν το όνομα να έχει να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του Άκη, δηλαδή Α.Π.

Σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα, αναρτώντας φωτογραφίες από το διπλό μυστήριο και γράφοντας στη λεζάντα: 

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ο Άκης και η Κωνσταντίνα, διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωριμία του ζευγαριού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά έγινε μέσω των social media και ο γιος τους, συμπλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία στη ζωή τους.

Πάντως, αυτή την περίοδο διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους και του έρωτα τους, αφού τον περασμένο Ιούλιο ήρθε στον κόσμο ο καρπός της αγάπης τους, ο γιος τους. Η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ, Άκη Πετρετζίκη, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής, καθώς η όμορφη Κωνσταντία, εργάζεται ως νοσοκόμα.
Το υπέροχο ζευγάρι, μένει στα Νότια Προάστια και έγιναν επίσημα οικογένεια, με Παπά και με κουμπάρο!

Να ζήσετε!

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της

HerNews ka

Jada Pinkett Smith- Η δημοσίευση μετά το χαστούκι του Will Smith: “Mπλοκάρουμε την ευκαιρία μας να δούμε πραγματικά κάποιον”

HerNewskl

Ζιζέλ: Μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της σε μια νέα εμβληματική καμπάνια μόδας

HerNews ka