HerNews.gr
Μόδα

Το NGFL δημιουργεί καινούργια projects

Σε ένα διαδραστικό τριήμερο με πολλές εκδηλώσεις και κάτω από την ομπρέλα του NGFL, οι σχεδιαστές κοσμημάτων και ενδυμάτων καθώς και οι εικαστικοί, συμμετέχουν στο 1ο Designers’ Pop Up store, στο οποίο μέσα στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στον κόσμο που λατρεύει τη Μόδα και την Τέχνη και περιμένει τόσο καιρό να δει και να απολαύσει καινούριες συλλογές!!

NGFL

Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας, στη γωνία της Ερμού με Πειραιώς, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στον ημιυπαίθριο διατηρητέο χώρο που παρουσιάζει και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον 50 σχεδιαστές, δημιουργοί ρούχων και αξεσουάρ, θα “μιλήσουν” με τις δημιουργίες τους στο κοινό της Αθήνας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Οι σχεδιαστές έχουν επιμεληθεί 50 καλαίσθητα installations και μέσα σε αυτό το εορταστικό τριήμερο οι επισκέπτες θα θαυμάσουν χειροποίητες δημιουργίες για την ερχόμενη σεζόν, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Μαζί περίπου 60 εικαστικοί υπό την επιμέλεια του Χρήστου Πετρίδη θα παρουσιάσουν τα έργα τους σε μία ολοκληρωμένη έκθεση ζωγραφικής.

Παρουσιάσεις βιβλίων, προϊόντων, μουσικές παρουσίες, θα ομορφύνουν τη διοργάνωση.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα γίνει και η βράβευση του σχεδιαστή Νίκου Αλιάζη, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο στον διαγωνισμό NGFL AWARD τον Οκτώβριο του 2020 τον οποίο είχε χορηγήσει το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο.
Για τη βράβευση θα έρθει προσωπικά από την Ιταλία ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Simone Arnaboldi.
Δύο πολύ γνωστοί σχεδιαστές Μόδας θα φιλοξενηθούν από τη διοργάνωση και θα εντυπωσιάσουν με τα fashion shows των συλλογών τους.

Ο Δημήτρης Στρέπκος – celebrityskin- το Σάββατο το απόγευμα ( 6/11) και η Lila Nova την Κυριακή το απόγευμα (7/11)

Το μακιγιάζ των μοντέλων των 2 fashion shows έχει αναλάβει η σχολή ‘Freddy makeup stage’

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, θα υποστηρίξει τη συμμετοχή αρκετών Δημόσιων Σχολών στην Ανοιξιάτικη διοργάνωση του NGFL, που οι τελειόφοιτοι σπουδαστές τους θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο πλαίσιο πλέον του Graduates Fashion Week το οποίο θα κατορθώσει να ξεκινήσει με Διεθνείς συμμετοχές την Άνοιξη, που λόγω των καταστάσεων διαρκώς αναβάλλετο.

Η διοργάνωση στηρίζει το χαμόγελο του παιδιού και θα γιορτάσει μαζί του τα 25 χρόνια λειτουργίας του.
Εκτός από τη μεγάλη προώθηση στα social media που προωθεί η διοργανώτρια εταιρία 30 χορηγοί επικοινωνίας στηρίζουν και προωθούν το event!

Η εταιρία Stalexpo που υπογράφει την επιτυχία της διοργάνωσης, υπόσχεται ένα φθινοπωρινό event, όλο εκπλήξεις.

Οι επισκέπτες πρέπει απαραίτητα να έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή τους στο σάιτ μας και να έχουν στείλει τα στοιχεία τους από πριν στη διοργάνωση.

Event Info:

Πότε: 5-6-7 Νοεμβρίου
Πού: Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Ερμού & Πειραιώς, Γκάζι Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 – 21:00
Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr

Facebook: ngfl.gr

Instagram: ngfl.gr

Νεότερα Άρθρα

Hermes ‘21 : Η επίδειξη μόδας για την “σύγχρονη Αμαζόνα”

Her News b

Sarah Jessica Parker: Ξεχωρίσαμε το πιο stylish outfit της δεύτερης σεζόν του “And Just Like That”

HerNewskl

Τα πιο iconic γυαλιά ηλίου στην ιστορία της μόδας

Her News