HerNews.gr
Social News

Έγκυος η Μάρα Δαρμουσλή: Η φωτογραφία & οι πρώτες δηλώσεις

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η όμορφη Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο τον περσινό Σεπτέμβριο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον chef, Βασίλη Τσατσάκη.

Ένα χρόνο μετά και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την προσωπική του ευτυχία και η χαρά της Μάρας Δαρμουσλή δεν κρύβεται στα social media. Η Μάρα Δαρμουσλή έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli)

«Όσο να ‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα», είχε δηλώσει για τη νέα της ζωή δίπλα στον γιο της και τον σύζυγό της, Βασίλη.

«Είμαι 24 εβδομάδων, κλεισμένα. Οπότε έξι μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο! Θα μου το κάνουν έκπληξη! Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα.

Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήταν σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι 16 τώρα. Είναι μία αμηχανία. Ξαφνικά του λέω θα σου κάνω αδερφάκι και μου απαντάει “δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα;”

Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έρωτας, η σχέση. Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ έλεγα αν προλάβω, μέχρι τα 40. Βέβαια έχεις και μια Τζενάρα που έκανε το παιδί στα 50. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα. Δικαίωμα στο σώμα της η κάθε γυναίκα, δεν το συζητάμε αυτό. Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω. Έχω γενικά μεγάλη αγωνία» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Οι πρώτες της δηλώσεις στο MEGA Kαλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.

Νεότερα Άρθρα

Μοντέλο GNTM: “Δεν με πειράζει πια να με φωνάζουν ως ουδέτερο – Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν”

Her News b

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την πορεία της υγείας του

Her News

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει από που προκύπτει το όνομα που έδωσε στον γιό της

HerNews ka