HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: Έκανα σεξ στην εφορία, είχα νευρά με το πρόστιμο

Σε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα», η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοικτά για όλα τα θέματα της ζωής της, προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Αποκάλυψε στην εκπομπή πως είχε ψάξει τα likes του συντροφού της και είχε μιλήσει σε κοπέλες που διεκδικούσαν τον σύντροφό της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκάλεσε η εκμυστήρευσή της ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία». Και σύμπλήρωσε «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».

Επίσης, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την κριτική που έχει υποστεί σημειώνοντας ότι «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Επίσης, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες, αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, δήλωσε ακόμα ότι αν έπρεπε να αλλάξει κάτι σε εκείνη, «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο περίεργο δώρο που έχω λάβει από θαυμαστή ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ»

Her News

Εύη Βατίδου: “Η Μάιρα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της κι ας είναι 1.80”

Her News

Δήμητρα Λιάνη: «Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να αντιγράψουν τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά δεν τα κατάφεραν»

HerNews ka