HerNews.gr
BRIDE NEWS

Φθινοπωρινός γάμος: Ιδέες & προτάσεις για τον γάμο σας

Πολλά ζευγάρια φαντάζονται τον γάμο τους να γίνεται ρομαντικά το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα, με ένα τρελό beach party να κλείνει την ιδανική βραδιά.  Σίγουρα θα ήταν υπέροχα σε ένα  νησί ή σε κάποια τοποθεσία μακριά από την φασαρία της πόλης.

Όμως είτε το θέλουμε είτε όχι, συχνά τα πλάνα μας αλλάζουν και το σενάριο “φθινοπωρινός γάμος” είναι το πιο βιώσιμο από άποψη διαθέσιμων ημερομηνιών ή άλλων συνθηκών όπως ας πούμε η ζέστη. Αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει, γιατί ένας φθινοπωρινός γάμος μπορεί να είναι ταυτόχρονα εκθαμβωτικός, ρουστίκ, μυστηριώδης και πάνω απ’ όλα γοητευτικός.

Σκεφτείτε μόνο πόσο όμορφα θα ήταν να παντρευτείτε κάτω από μια πανέμορφη αψίδα στολισμένη με θερμά φθινοπωρινά χρώματα, κουκουνάρια και άλλα υλικά της φύσης σε ένα σκηνικό που θυμίζει παραμύθι.  

Δείτε λοιπόν παρακάτω κάποιες ιδέες και προτάσεις που ταιριάζουν στον φθινοπωρινό γάμο. Εμπιστευτείτε από τα πιο όμορφα φθινοπωρινά νυφικά, διακοσμητικά, λουλούδια, κοστούμια, προσκλητήρια, τούρτες κ.ά.

“Κλέψτε” ιδέες για τον δικό σας φθινοπωρινό γάμο και δημιουργήστε τη σωστή ατμόσφαιρα και το πιο μαγικό σκηνικό, μέσα στο οποίο θα κάνετε την αρχή της κοινής σας ζωής, έτσι ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί εσείς και ο αγαπημένος σας. 

Δείτε παρακάτω όλες τις ιδέες & τις προτάσεις στο  Ετοιμάζω Γάμο!

 

Νεότερα Άρθρα

Βέρα στο δεξί – Τι συμβολίζει η τοποθέτηση της στον παράμεσο

Her News

Βάπτιση: Like mother, like daughter!

Her News

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Her News