HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 3 έως 9 Οκτωβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 3/10 έως 9/10.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αρκετοί βλέπετε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα. Όπως και φίλους να σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα. Βλέπετε επίσης πως ο σύντροφος της ζωής σας ,σας δείχνει έμπρακτα την αγάπη του. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.
Οικονομικά οφέλη έρχονται από τη δουλειά σας και βλέπετε τα οικονομικά σας να αυγατίζουν. Προσπαθήστε να μην κάνετε περισσότερα έξοδα απ´ όσο κρατάει το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21Απρ-20 Μαί )

Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις μέσα στην εργασία. Σε σχέση με υφιστάμενα άτομα και να είστε όσο περισσότερο μπορείτε λιγότερο εριστικοί απεναντί τους.

Πολύ πιθανόν για τα ζώδια του Ταύρου, η καθημερινότητα να αποκτήσει περισσότερες υποχρεώσεις απ´ ότι είχατε συνηθίσει και αυτό να σας προκαλέσει ένα εκνευρισμό.

Βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας για να εκτονώσετε την παραπάνω ενέργεια που θα έχετε αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να φλερτάρετε, να διασκεδάζετε και να προσπαθείτε να πάρετε όλο και περισσότερη χαρά μέσα από ανθρώπους που σας προκαλούν ερωτικό ενδιαφέρον.

Έλα όμως που αυτή τη βδομάδα, δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και δεν θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.. Αποφασίστε με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Τα ζώδια του Καρκίνου διασκεδάσατε, περάσατε όμορφα και ίσως αποκτήσατε ένα ερωτικό σύντροφο.

Τώρα όμως, θα πρέπει να εστιάσετε στην εργασία σας, καθώς θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να τακτοποιηθείτε και να βάλετε κάποια πράγματα σε μια σειρά.

Θα κάνετε αρκετές επικοινωνίες σχετικά με τη δουλειά σας και δεν αποκλείεται να πρέπει να μετακινηθείτε ή να υπογράψετε μια νέα συμφωνία εργασίας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αγαπημένοι μου Λέοντες, ήρθε η ώρα να χαρείτε και το αξίζετε καθώς για αρκετό διάστημα έχετε περάσει δύσκολα.

Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μέσα στον 5ο σας τον οίκο, τον οίκο της χαράς, της διασκέδασης, του φλερτ αλλά και των παιδιών, εσείς θα μεγαλουργήσετε!

Αν είστε μόνοι σας, ένας ερωτικός σύντροφος θα εμφανιστεί μέσα από μια μετακίνηση που θα κάνετε και δεν αποκλείεται να έχει μια πολύ διαφορετικό φιλοσοφία ζωής από τη δίκη σας..

Όσοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, τώρα είναι η στιγμή να το προσπαθήσετε! Καλή σας επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Κάποιοι από εσάς αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά και σας έχει φέρει πραγματική εξάντληση.

Θα σας δοθεί όμως αυτή την εβδομάδα η ευκαιρία να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας, να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

Τα ζώδια της Παρθένου καλό θα ήταν να μην κάνετε περισσότερα έξοδα απ´όσα βαστάει η τσέπη σας για να ομορφύνετε το χώρο σας. Κάντε το με σύνεση και μην κάνετε σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να νομιμοποιήσετε μια σχέση και να την πάτε σε ένα άλλο επίπεδο.

Άλλοι θα αναλάβετε την υποχρέωση και την ευθύνη ενός απογόνου, είναι άλλωστε ένα πολύ καλό διάστημα για να το κάνετε.

Θα προκύψουν αρκετά ευχάριστα μηνύματα για τα ζώδια του Ζυγού, όπως επίσης και κάποιες μετακινήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε παρά πολύ ωραία.

Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτή την εβδομάδα, για να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Τα ζώδια του Σκορπιού, θα μπείτε σε μια διαδικασία σκέψης, αν αισθάνεστε ασφαλής αν έχετε οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και αν πραγματικά παίρνετε αυτό που σας αξίξει.

Με ένα τρόπο η αυτοπεποιηθησή σας δεν θα είναι όπως και παλαιότερα, δεν θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και αν κινείστε όλα σωστά.

Πάρτε το χρόνο σας, για να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις έτσι όπως εσείς ξέρετε, και είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το καλύτερο για εσάς και τους άλλους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και γιατί ,όχι να αγοράσετε καινούρια πράγματα για εσάς που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα αυτή την εβδομάδα, που πολύ πιθανόν να έρθουν να σας συναντήσουν στο χώρο σας.

Βάζετε νέους στόχους και σίγουρα ελπίζετε σε ένα καλύτερο αύριο, προσοχή όμως στις ουτοπικές καταστάσεις του Ποσειδώνα, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι και απογοητευμένοι αργότερα.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς θα προκύψει ένας έρωτας που αρκετοί θα θελήσετε να τον κρατήσετε κρυφό ,ελπιζω να μην είναι παράνομος και για αυτό δεν θα θελήσετε να τον φανερώσετε.

Άλλοι, πολύ πιθανόν να κρύβετε μια εγκυμοσύνη ή κάποια θέματα με τα παιδιά σας. Για κάποιο λόγο το κάνετε και εσείς ξέρετε ποιο είναι το σωστό για τη ζωή σας.

Πολύ πιθανόν να ετοιμάζετε και κάποια σχέδια εργασιακά, πάλι με μια δόση παρασκηνίου που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν-19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου, ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους σας και σίγουρα κάπου εκεί κοντά υπάρχουν φίλοι που σας στηρίζουν και είναι δίπλα σας.

Τώρα, αν είστε σε ένα σύλλογο ή εργάζεστε με μια ομάδα ανθρώπων, επίσης υπάρχει και εκεί εύνοια.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να αποκτήσετε μια ανώτερη γνώση που για εσάς, που θα σας ανοίξει άλλες προοπτικές στη ζωή σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας, εστιάστε λίγο περισσότερο στη καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Επαγγελματικές συμφωνίες προκύπτουν για το δικό σας ζώδιο αυτή την εβδομάδα.

Συμβόλαια, μετακίνησεις και πολλές επικοινωνίες.

Τακτοποιήστε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε δημόσια ταμεία και τράπεζες και ασχοληθείτε αν έχετε και κάποια κληρονομικά ζητήματα.

Αν σας βγουν κάποιες φοβίες, καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσετε και να μην τις βάλετε κάτω από το χαλί.
Άλλωστε, όταν αντιμετωπίζουμε τις φοβίες μας κατάματα, τότε σίγουρα μπορούμε να τις λύσουμε.

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Αφροδίτη στον Πλούτωνα 6/5: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

HerNewskl