HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου! Δημοφιλής, σεμνός, με χιούμορ και αγαπάει να λέει αλήθειες!

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου αναφέρει:

Δεν του είχα πάρει συνέντευξη ποτέ! Δεν είχε τύχει… ωστόσο τον συναντάω χρόνια τώρα σε στούντιο ηχογραφήσεων καθώς είμαστε και οι δύο επαγγελματίες εκφωνητές! Από όσα γνώριζα για τον Πέτρο Λαγούτη, όσα διάβαζα για εκείνον και όσο τον έχω παρακολουθήσει στο θέατρο, σχημάτισα τη γνώμη ότι την αλήθεια του την έχει αγαπήσει γι’ αυτό και την αρθρώνει!

«Μα, την αλήθεια μας έχουμε – δεν έχουμε κάτι άλλο!» μου λέει και χαμογελάει στο τέλος της ηχογράφησης του Art Podcast #32, αφού πρώτα μου έχει μιλήσει για όλα:

Για τα παιδικά χρόνια στο Νέο Ψυχικό, το ποδόσφαιρο, το κοστούμι που έβαλε ο πατέρας του για να γράψει τον Πέτρο στο Τμήμα Ναυτιλιακών του Πανεπιστημίου Πειραιά (ακόμη και αν ο στόχος ήταν Ψυχολογία στο Πάντειο).

Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του Πέτρου Λαγούτη; Πώς του έδειξαν τον δρόμο ένας μάγειρας – παλιός απόφοιτος του Τέχνης και ένας εργαζόμενος στη Γραμματεία του Εθνικού; Ένα ταξίδι που ξεκίνησε ο Πέτρος Λαγούτης με σπουδές, χωρίς να πιστεύει στο γνωστό «έχω μια άκρη…», με ωραίους συναδέλφους, αναγνωρισιμότητα μέσα από «Το Σκλαβί» με την υπογραφή της Ξένιας Καλογεροπούλου και πολλά όνειρα. Ποιες είναι οι παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε και τις ξεχωρίζει; Τι σημαίνει για τον ίδιο το «Έτερος Εγώ» και η συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τι θα του άρεσε να παρουσιάσει στην τηλεόραση;

Ο Πέτρος Λαγούτης ξετυλίγει με φωνή γοητευτική μια ζωή με έναν γάμο που επισφράγισε τον έρωτά του με την Μυρτώ Αλικάκη, δυο γιούς (ο ένας στα χνάρια των γονιών του και στον χώρο της υποκριτικής και ο άλλος έχοντας πάρει τη λατρεία του πατέρα του στο ποδόσφαιρο), μουσική μέσα στο σπίτι, σχέδια για μακρινά ταξίδια και…αλήθειες, ακόμη και αν δεν είναι αρεστές σε κάποιους…

 

Άκουσε το #32 Artpodcast ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Wednesday: Το νέο ρεκόρ στο Netflix, οι αντιδράσεις και ο viral χορός

Her News

Ένας μοναδικός πίνακας του Τουλούζ Λοτρέκ σε δημοπρασία!

Her News b

Robert Downey Jr: “Έπαιρνα ναρκωτικά από 8 ετών, μου πήρε 20 χρόνια να καθαρίσω”

Her News