HerNews.gr
Ψυχολογία

Συνήθειες για καλύτερη διάθεση

Η εποχή που διανύουμε έχει πολλές δυσκολίες και σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο. Υπάρχουν μερικές συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανεβάσετε την ψυχολογική μας ευεξία και να αποκτήσουμε καλύτερη διάθεση. 

Πέρνα χρόνο με φίλους

Πάντα με προσοχή και σεβασμό προς την κατάσταση που όλοι βιώνουμε φρόντισε να βλέπεις τους κοντινούς σου φίλους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να περνάς χρόνο μαζί τους. 

Φρόντισε τη διατροφή σου

Οι κραιπάλες του καλοκαιριού και τα τηγανητά ήρθε η ώρα να μείνουν στην ιστορία των καλοκαιρινών διακοπών. Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες βοηθούν στο να νιώθουμε πιο καλά. 

 

Βάλε την άσκηση στην ζωή σου

Ακόμα και είκοσι λεπτά την ημέρα μπορεί να είναι ευεργετικά τόσο για την φυσική σου κατάσταση όσο και για την ψυχική σου υγεία, ειδικά αν γυμναζόσαστε μαζί με φίλους. Δοκίμασε το! 

Τραγουδήστε

Ποιος είπε ότι για να τραγουδήσετε θα πρέπει να έχετε ωραία φωνή; Το μόνο που χρειάζεστε είναι η επιθυμία. Κάντο έστω στο ντουζ! 

Χαμόγελο

Οι μυς του προσώπου σας ασκούν σημαντική επιρροή στα συναισθήματά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές καθώς μπορεί να προσδιορίσει ποιες ορμόνες θα απελευθερώνει το σώμα σας και θα νιώσουμε αμέσως καλύτερα.  

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Αγαπάτε τον εαυτό σας; Αν όχι, διάβασε 10 τρόπους για να το κάνεις

Her News

New year, new me: Ώρα να το κάνεις πραγματικότητα

Her News b

4 tips για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Her News b