HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ποτέ τσίχλα πριν το σεξ! Μάθε το γιατί

Φαντάζεσαι ότι μια τσίχλα θα κάνει τα φιλιά σας να μοσχοβολούν ή έστω θα σας βοηθήσει να έχετε φρέσκια αναπνοή, για αυτό και έχετε πάντα ένα κουτάκι τσίχλες μαζί σας. 

Οι μελέτες και οι έρευνες έρχονται να ταράξουν τα δεδομένα. 

Όπως φαίνεται, το να μασήσετε τσίχλα πριν το σεξ είναι σχεδόν απαγορευτικό έως και καταστροφικό. Αναρωτιέσαι γιατί, δες παρακάτω! 

Όταν μασάτε τσίχλα το στομάχι σας είναι σε αναμονή του φαγητού, με αποτέλεσμα να εκκρίνει τα πεπτικά υγρά που βοηθούν στη διάσπαση της τροφής. Όταν όμως δεν συμβεί η διαδικασία της πέψης, το αποτέλεσμα είναι μια πολύ φουσκωμένη κοιλιά. Και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. 

 

 

Επίσης το μάσημα της τσίχλας αντί της στερεάς τροφής, εισάγει στο πεπτικό σύστημα αέρα, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλετε να βγάλετε αυτόν τον αέρα από το στόμα.

Τέλος, Η μέντα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Το ιατρικό περιοδικό Urology , αναφέρει ότι σε πείραμα, οι αρσενικοί αρουραίοι στους οποίους δόθηκε τσάι από μέντα βίωσαν πτώση της έκκρισης τεστοστερόνης. 

Υ.γ Εάν λοιπόν θέλετε φρέσκια αναπνοή, επικεντρωθείτε σε άλλους τρόπους για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία και όχι στις τσίχλες όπως το βούρτσισμα των δοντιών. 

kellyΚέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι φταίει και δεν έχουμε διάθεση

Her News b

Σεξ και ζέστη: Έτσι θα το απολαύσετε

Her News b

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News