HerNews.gr
Μόδα

Nicole Kidman: To στιλ που θα ζήλευες!

Εκτός από το τεράστιο ταλέντο της στην υποκριτική,  η Nicole Kidman έχει χαρακτηριστεί από τον παγκόσμιο Τύπο ως style icon και όχι άδικα. Η Nicole Kidman είναι από τις πιο καλοντυμένες και όμορφες σταρ του Hollywood!

Με αλαβάστρινη επιδερμίδα, γατίσια μάτια και καλλίγραμμο σώμα, ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα. 

Από το κόκκινο Balenciaga φόρεμα που φόρεσε το 2007 στα Oscar μέχρι την Calvin Klein δημιουργία που επέλεξε για το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, η Nicole Kidman καταφέρνει πάντα να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν με τις στιλιστικές της επιλογές ενώ με την πάροδο του χρόνου έχει τελειωποιήσει τις εμφανίσεις της στο red carpet. 

 

Το 2003, το Council of Fashion Designers of America της παρέδωσε το βραβείο του “Style Icon” με τον Peter Arnold, διευθύνων σύμβουλο του CFDA να δηλώνει πως το στιλ της Nicole Kidman μπροστά και πίσω από τις κάμερες έχει αδιαμφισβήτητη επιρροή στη μόδα. 

 

 

Η στιλιστική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια είναι αξιοσημείωτη. Ποτέ δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Παραμένει κομψή και συνεπής. Μεγαλώνει και αναπροσαρμόζει το στιλ της χωρίς να χάνει τη λάμψη του.  Μία από τις γυναίκες που κατάλαβε πολύ νωρίς τι της ταιριάζει και τι την κολακεύει. 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

Νεότερα Άρθρα

8 + 1 κανόνες μόδας για να είσαι πάντα στυλάτη

Her News

Total denim look: Η νέα τάση της μόδας

Her News

Chanel: Ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο fashion sho

Her News