HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Δήμου: «Αν δεν πάω καλά με τον κορονοϊό, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

Ελένη Δήμου: «Αν δεν πάω καλά με τον κορονοϊό, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε μέσα από το νοσοκομείο “Γεννηματάς” στο οποίο νοσηλεύεται η Ελένη Δήμου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US ,από την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Τις τελευταίες μέρες αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για δεύτερη φορά.

Η ίδια μιλώντας  στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε πως όλη αυτή η ιστορία την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους.: Να εμβολιαστούν.

«Ψυχολογικά είμαι χάλια, δεν το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, θέλω πάρα πολύ τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου, τη δουλειά μου ως είχε.

Λίγο απρόσεκτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το show. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό και απ’ ότι μου λένε εδώ, οι εμβολιασμένοι φτάνουν σε αυτή την κατάσταση όταν είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεκτοι όμως γιατί δε βάζαμε μάσκες, δε βάλαμε τίποτα. Μια τρέλα επικρατούσε.

 

Δε λέγανε ότι τα εμβόλια σε καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό; Πήρα μηχανή οξυγόνου στο σπίτι γιατί δεν αγαπώ καθόλου τα νοσοκομεία. Σε αντίθεση με τους γιατρούς που έχουν σώσει την ανθρωπότητα. Αυτό που έλεγα είναι ότι δε θέλω να καταλήξω στο νοσοκομείο.

Το οξύμετρο ήταν μια πάνω μια κάτω. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ανεμβολίαστοι άνθρωποι σε μια χώρα; Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, σας παρακαλώ πολύ. Οι γιατροί έκριναν από την πρώτη εβδομάδα ότι έπρεπε να φύγω από το σπίτι, εγώ επέμενα και έλεγα όχι.

Δεν αισθανόμουν τίποτα, δύσπνοια ή δυσκολία. Έπαιρνα όμως αντιπυρετικά και δεν άφησα τον πυρετό μου να εξελιχθεί και αυτό με έριχνε. Μιλώντας με γιατρούς με έπεισαν να έρθω στο νοσοκομείο αφού κάποια στιγμή ξύπνησα και ένιωθα βάρος στο στήθος. Είπα όμως ότι αν χρειαστεί να μου κάνουν διασωλήνωση, όχι, θέλω να πεθάνω σπίτι μου.

Με έχει πάρει πάρα πολύ από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς μεν στο τηλέφωνο, με βιντεοκλήση, αλλά γενικά δεν…

Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς που με πιέζει πάρα πολύ στο πρόσωπο και μου φωνάζουν τα παιδιά να μην τη βγάζω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Πρέπει να τη φοράω συνέχεια ακόμα και στον ύπνο.

Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από τον Θεό. Αν θέλετε να πεθάνετε ανεμβολίαστοι να πάτε να πεθάνετε χωρίς να παίρνετε στο λαιμό σας τους άλλους. Φαντάζομαι σήμερα θα κάνουμε πάλι εξετάσεις. Ακολουθώ θεραπεία κανονικά».

Περαστικά στην Ελένη Δήμου από όλη την ομάδα του HerNews.

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: “Ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση…”

Her News b

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της»

HerNews ka

Αλέξης Κούγιας για Νίκο Μουτσινά: «Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά»

HerNews ka