HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Fishy: Tην Κυριακή στις 16.30 ρίχνει άγκυρα στην Κεφαλλονιά με καλεσμένη την Αποστολία Ζώη

Η Αποστολία Ζώη έχει ξαναψαρέψει. Θα είναι τυχερή αυτή τη φορά;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Αποστολία Ζώη και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, μπαίνουν στο σκάφος, την «Εύα», και ξεκινούν το ψάρεμα.

Η Αποστολία Ζώη έχει ξαναψαρέψει. Θα είναι τυχερή αυτή τη φορά; O Κώστας τής μαθαίνει νέες τεχνικές κι εκείνη παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Η ημέρα συνεχίζεται στο Φισκάρδο. Παρουσιαστής και καλεσμένη κάνουν βόλτα στο όμορφο χωριό του νησιού. Εκεί, συναντούν τον Μιχάλη, δασολόγο, Διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, και τον Παναγιώτη, δασοπόνο του Φορέα. Μιλούν για την προστασία των μαύρων ελάτων και μοιράζονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πανίδα και τη χλωρίδα της Κεφαλλονιάς.

Μετά την περιήγηση στο νησί, έρχεται η ώρα για το φαγητό. Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο πιάτο για την Αποστολία, σε ένα ονειρεμένο σημείο.

Περιμένοντας το γεύμα, ο Γιάννης και η Αποστολία κουβεντιάζουν δίπλα στο κύμα και διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν. Η γνωριμία τους άλλωστε μετρά πάνω από 18 χρόνια. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό, ο Λάμπρος τους σερβίρει, ενώ η κουβέντα συνεχίζεται τρώγοντας.

Η συνάντηση των δύο φίλων, του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Αποστολία Ζώη, κλείνει με βουτιά από τα βράχια με… τα ρούχα.

FISHY

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30

Νεότερα Άρθρα

Κωστής Μαραβέγιας: «Έγραφα ποιήματα και φαντασιωνόμουν ότι μία μέρα θα γίνω Τζιμ Μόρισον»

Her News b

Τάσος Ξιαρχό: «Ο λόγος που υπάρχει στον χώρο ο Νίκος Μουρατίδης είναι επειδή κάνει πικρόχολα σχόλια»

Her News

Άρης Καβατζίκης: Ραγίζουν καρδιές όσα περιγράφει για τον θάνατο του αδερφού του – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου»

HerNews ka