HerNews.gr
Health

Οι τροφές που “κόβουν” την όρεξη

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορούμε να ξεγελάσουμε την όρεξη μας και να την περιορίσουμε όταν μας έρχεται να φάμε ό,τι υπάρχει στο ψυγείο μας; 

Ναι υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σου μειώσουν την όρεξη. 

1.Νερό
Το νερό είναι το παν για καλή υγεία .Αν πιείτε ένα ποτήρι νερό μόλις αρχίσετε να νιώθετε πείνα θα δείτε ότι μετά από 10 λεπτά η όρεξη σας μειώνετε σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Επίσης το νερό βοηθά το σώμα σας να μεταβολίζει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το αποθηκευμένο λίπος. 

2. Αβοκάντο
Υγιεινό, καταπράσινο, νόστιμο και ιδανικό για να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές συνταγές. Στη σαλάτα, στο κυρίως, στα ζυμαρικά ή ακόμα και μόνο του. Το αβοκάντο δεν πρέπει να λείπει από το διατροφικό σου πλάνο.

3. Κανέλα
Τα μπαχαρικά είναι σύμμαχος στην προσπάθεια μας να αδυνατίσουμε. Τα έχουμε πει. Και για αυτό τα προσθέτουμε μυστικά στο πιάτο μας. Πέρα από την ικανότητα της να διεγείρει ταχύτατα το μεταβολισμό, η κανέλα αυξάνει το χρόνο χρειάζεται η τροφή για να περάσει από το στομάχι. Εγώ την βάζω και στον καφέ. 

4. Aμύγδαλα
Τα αμύγδαλα, πού είναι πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, βιταμίνη Ε και μαγνήσιο, μπορούν να δώσουν το αίσθημα του κορεσμού γρήγορα και για πολύ ώρα και να σας βοηθήσει σε περιόδους δίαιτας και να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου. 

Νεότερα Άρθρα

Η αλήθεια για τη ζάχαρη πριν τον ύπνο

Her News

Τι μπορείς να κάνεις όταν δεν υποχωρεί ο πονοκέφαλος

Her News

Μήπως καταναλώνεις πολλή ζάχαρη; Αυτές είναι οι ενδείξεις

Her News b