HerNews.gr
Ψυχαγωγία

TikTok: Η απόλυτη τάση στα Social Media

Το TikTok  ήρθε από το πουθενά μέσα στην καραντίνα και έχει χαρακτηριστεί ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο όλων των εποχών, απαριθμώντας 800 εκατομμύρια ενεργά μηνιαία profiles! Ναι, ναι καλά διάβασες!

Και κάπως έτσι το TikTok είναι ο νέος… βασιλιάς των social, καθώς κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια αυτό που το Facebook πραγματοποίησε σε 4 και το Instagram σε 6, να αποκτήσει 800 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

 

@melissa7_4##Foryou ##foryoupage ##fypシ ##horsegirl♬ original sound – ️Melissa ♛🥀✨

Παράλληλα, το TikTok αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο προώθησης για τις νέες επιχειρήσεις ειδικά όσες σχετίζονται με το φαγητό και την μόδα. Παρ’ όλα αυτά, δε θα θέλαμε να παραλείψουμε ότι ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο μέσο είναι πολύ μικρός ακόμη, με τις περισσότερες επιχειρήσεις να διστάζουν να ενταχθούν στην πλατφόρμα.

Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο για το Marketing είναι ότι τα videos σε αυτό το μέσο μπορεί να έχουν πολύ μεγαλύτερη «διάρκεια ζωής» από άλλα σε αντίστοιχες κοινωνικές πλατφόρμες, όπως το Instagram. Επίσης στο TikTok μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα video και να τα μοιραστείς στα άλλα social media.

 

@mpelll._@vasiilikh._ @nancybampaliki 🤍##fy ##fyp ##fypシ ##fypsounds ##foryou ##foryoupage ##viral ##greece ##summer ##φυ♬ Need To Know (pitched down dance) – xxtristanxo

Εάν, λοιπόν, θέλετε ένα video που θα τραβήξει τα βλέμματα , στο TikTok είναι πολύ πιθανό να γίνει viral! Αυτό δεν είναι που θέλουμε όλοι; 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

«The Idol»: To HBO επιβεβαιώνει ότι η αμφιλεγόμενη σειρά δεν θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν

HerNews ka

Η “Κλεοπάτρα” του Netflix εξόργισε το Twitter!

HerNews ka

Ι Am Georgina: Το ντοκιμαντέρ της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο σαρώνει στο Netflix

Her News