HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Αντέλ εξώφυλλο στη Vogue: Κατέρρευσε η ζωή μου στα 30 μου

Στο περιοδικo Vogue έδωσε μια αποκαλύπτική συνέντευξη η Αντέλ, αναφερόμενη στη ζωή της. Παραδέχτηκε πως είναι εθισμένη στη γυμναστική ενώ μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το νέο της έρωτα.

Η 33χρονη τραγουδίστρια Αντέλ, έγραψετη δική της ιστορία ως η πρώτη που βρίσκεται ταυτόχρονα στο εξώφυλλο της βρετανικής και αμερικανικής Vogue. Όσο για τη φωτογράφιση της συνέντευξης, ήταν εξαιτρετικά εντυπωσιακή.

Μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια βάρους της, αφού έχασε 45 κιλά σε διάστημα δύο ετών, η Αντέλ είπε:

«Οφείλονταν στο άγχος μου και με τη γυμναστική, ένιωθα καλύτερα. Ποτέ δεν αφορούσε την απώλεια βάρους, αλλά το να γίνω δυνατή και να δώσω στον εαυτό μου όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Εθίστηκα αρκετά σε αυτό. Γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την ημέρα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Στην συνέντευξή της, η οποία είναι η πρώτη εδώ και πέντε χρόνια, η Αντέλ μίλησε ακόμα για το διαζύγιό της με τον 47χρονο Σάιμον, λέγοντας ότι «τον άφησε» και πως «θα ήταν άθλιο εάν δεν έβαζε τον εαυτό της πρώτο». Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Απρίλιο του 2019.

«Κατέρρευσε η ζωή μου σε ηλικία 30 ετών»

Αναφερόμενη στο χωρισμό της, η Αντέλ ανέφερε:

«Όταν ήμουν 30 ετών, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση γι’ αυτό. Απλώς δεν ήταν πλέον το σωστό για μένα. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άνθρωποι που γνώριζα. Δεν ήμουν δυστυχισμένη, αλλά θα γινόμουν δυστυχισμένη εάν δεν έβαζα τον εαυτό μου πρώτο. Αλλά ναι, δεν συνέβη τίποτα κακό ή κάτι τέτοιο»

Η σχέση της με το αλκοόλ και ο φόβος μην καταλήξει σαν την Έιμι Γουαϊνχάουζ ήταν ο μεγάλος φόβος της Αντέλ. Η ίδια αποκάλυψε πως ανησυχούσε ότι θα έβγαινε εκτός ελέγχου, όπως η Έιμι Γουαϊνχάουζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως άρχισε να γίνεται διάσημη όταν πέθανε η Έιμι και είπε ότι είχε πάντα και η ίδια, μια στενή σχέση με το αλκοόλ.

«Έγινα πραγματικά διάσημη όταν πέθανε η Έιμι Γουαϊνχάουζ, Και την παρακολουθήσαμε να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με το αλκοόλ. Πάντα με γοήτευε το αλκοόλ. Είναι αυτό που κράτησε τον πατέρα μου μακριά μου. Πάντα ήθελα να μάθω τι είναι τόσο σπουδαίο σε αυτό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Αναφερόμενη στο διαζύγιο της, η Αντέλ ανέφερε:

«Ντρεπόμουν. Πραγματικά ντρεπόμουν. Αυτό το πράγμα, το να μην μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί. Εκείνη την εποχή, ράγιζε η καρδιά μου, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα. Το πώς μας λένε να το καταπίνουμε».

Η Αντέλ μίλησε ακόμα για το πως πήρε ο γιος της τον χωρισμό των γονιών του:

 «Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του άλμπουμ, όταν εκείνος θα είναι στα είκοσι ή τα τριάντα, το ποια είμαι και γιατί επέλεξα εθελοντικά να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Κάποιες φορές όλο αυτό, τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο. Και αυτό είναι πραγματικά μια πληγή για μένα που δεν ξέρω εάν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

Αναφέρθηκε επίσης στη στιγμή που ο γιος της Άντζελο την ρώτησε: «Δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;» καθώς συζητούσαν για το διαζύγιο.

Και η ίδια αναφέρει: «Έχει τόσες απλές ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω την απάντηση. Όπως: ‘Γιατί δεν μπορούμε να ζούμε ακόμα μαζί;’. Δεν είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν. ‘Αλλά γιατί όχι;’ με ρωτά κι εγώ είμαι του τύπου, γαμ@@@ δεν ξέρω. Ή με ρωτά: ‘Γιατί δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;’. Κι εγώ του απαντώ: ‘Τον αγαπώ, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν μπορώ να δώσω να καταλάβει ένα εννιάχρονο τι σημαίνει αυτό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η διάσημη ερμηνεύτρια Αντέλ ανέφερε επίσης πως ένιωθε άβολα στην αρχή με την φήμη και κάποια στιγμή σκέφτηκε ακόμη και να παρατήσει τελείως τη μουσική.

Τελικά, αποφάσισε να απομονωθεί για λίγο για να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά. Είπε επίσης πως η γέννηση του γιου της ήταν αυτό που την «προσγείωσε» και θεωρεί πως τόσο εκείνος όσο και ο πρώην σύζυγός της, ήταν αυτοί που την έσωσαν, λέγοντας πως πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που ο πρώην σύντροφός της, εμφανίστηκε στη ζωή της.

Η φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue έρχεται την ώρα που η Αντέλ δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα από το νέο της τραγούδι, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Η αναπηρία έγινε πια φίλη μου»

Her News

Παναγιώτης Πετράκης: «Αυτό που φοβάμαι είναι η βία, είναι η έκφραση του χειρότερου κομματιού που κρύβουμε μέσα μας»

Her News

Το παράπονο της Μαίρης Βιτινάρος: «Οι Έλληνες είναι κούκλοι, αλλά…»

Her News