HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha

Συνταγές κλασικές αλλά και πρωτότυπες. Διατροφικά πλήρεις αλλά και πεντανόστιμες, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 09 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 16:40.  

Τρεις συνταγές με πλούσια και πολύ ισχυρή παράδοση, τις οποίες ο Άκης απογειώνει με μοντέρνες και minimal πινελιές περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου.

Πρώτο πιάτο είναι μία με Αθηναϊκή σαλάτα, μια από τις πιο εμβληματικές σαλάτες των 70’s. Όπου παντρεύονται ψάρι με μαγιονέζα και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς της γαστρονομίας.

 

Για κυρίως γεύμα, μαγειρεύει γιουβαρλάκια. Ένα από τα πιο νόστιμα κλασικά ελληνικά πιάτα. Το οποίο αναδεικνύει με τον πιο light τρόπο, αφού φτιάχνει τα γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου.

 

Για γλυκό δημιουργεί μια λευκή όαση, μια τούρτα White Forest, ενώνοντας με τον πιο αρμονικό τρόπο την βανίλια με την σοκολάτα, πάντα σε λευκούς τόνους και πάντα με την πιο υπέροχη γεύση.

 

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», το οποίο κινείται μεσογειακά και vegetarian. Φτιάχνει το#1 ιταλικό ορεκτικό, την μπρουσκέτα, με μαστέλο Χίου και Chutney σταφύλι. Στη συνέχεια, για κυρίως γεύμα, σερβίρει ένα πιάτο superfood, στην πιο εξαίσια εκδοχή του, το φακόρυζο.

Στο τέλος έρχεται το γλυκό, η καραμελόπιτα, ένα γλυκό τόσο νόστιμο, τόσο ιδιαίτερο και τόσο καραμελένιο, το οποίο σερβίρει ζεστό «σκεπασμένο» με ζεστό toffee.

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Ταραμπάνκο- Survivor: “Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «κλέφτρα» επηρεάζει τη ζωή μας”

HerNewskl

Σπίτι με το MEGA: Το ολοκαίνουρο trailer για την πρεμιέρα- Ποιους θα δούμε καλεσμένους;

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Ο αποχαιρετισμός με τον Κώστα Τσουρό στο φινάλε της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»

HerNews ka