HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι μουσικές επιλογές του γάμου!

Μουσική! Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που έχετε να σκεφτείτε…
…. και να οργανώσετε για τη δεξίωση του γάμου σας, εκτός από το μενού και τις θέσεις των καλεσμένων σας είναι η μουσική που θα ακουστεί.

Εννοείται ότι ο χώρος που θα κλείσετε θα έχει προβλέψει υπεύθυνο για αυτό το κομμάτι και σίγουρα θα είναι έμπειρος και θα ξέρει ποια μουσικά κομμάτια ταιριάζουν για μια τέτοια περίσταση. Όμως ο γάμος, ο δικός σας είναι μια περίσταση ίδια όπως των άλλων; Όχι βέβαια.

Τα μουσικά γούστα είναι υποκειμενικά.

Ο γάμος είναι μια προσωπική δική σας στιγμή που θέλετε να τη μοιραστείτε με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς σας. Είναι λογικό να θέλετε να φροντίσετε να περάσουν όλοι καλά και να ακουστούν μουσικά διαχρονικά κομμάτια που να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους στην πίστα όμως μη ξεχνάτε ότι ο γάμος είναι δικός σας και φέρει τη δική σας ταυτότητα!

Και η μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Μη παραλείψετε να κάνετε ένα ραντεβού με τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη μουσική εκείνη την ημέρα.

Μιλήστε μαζί του να καταλάβει το στυλ σας, το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και γενικότερα πώς θα θέλατε να κυλίσει το πρόγραμμα της δεξίωσής σας. Εννοείται ότι είναι υποχρεωμένος να σας ακούσει και να σεβαστεί τις επιθυμίες σας. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα σε πολλούς χώρους να αναλάβει τη μουσική δικός σας DJ γάμου που σε αυτή την περίπτωση γνωρίζετε τη δουλειά του και αγγίζει τις προτιμήσεις σας.

Δείτε παρακάτω όλες τις ιδέες & τις προτάσεις στο Ετοιμάζω Γάμο!

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για τη διασκέδαση των παιδιών στο γάμο σας

Her News

Γάμος: 3 παραδόσεις που λατρεύουμε αλλά δεν προέρχονται από την Ελλάδα

Her News b

Φορέματα για γάμο: Πως να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Her News