HerNews.gr
Σχέσεις

Εντωμεταξύ δεν σε θέλει!

Μήπως δεν σε θέλει; Ερωτικές σχέσεις και χιλιάδες προβλήματα. Ναι τα παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς είναι πολλά και πρέπει να μάθεις από νωρίς να αναγνωρίζεις τα σημάδια. 

Οι άνδρες δεν είναι περίπλοκοι, μολονότι θα τους άρεσε να νομίζεις ότι είναι. Και δεν υπάρχουν μπερδεμένα μηνύματα. Η αλήθεια ίσως είναι ότι «απλώς δεν σε θέλει». Μην ψάχνεις σε μπερδεμένα μηνύματα και δεύτερες σκέψεις. Οι άντρες στο 80% είναι αυτό που λένε. 

Δεν σε θέλει αν δεν σου ζητήσει να βγείτε.

Όταν οι άνδρες σε θέλουν, κάνουν εκείνοι όλοι την δουλειά. Ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά όταν ένας άνδρας γουστάρει μια γυναίκα, της ζητάει να βγουν. Και το κάνει και άμεσα. 

Δεν σε θέλει, αν δεν σου τηλεφωνεί.
Μα βέβαια, οι άνδρες λένε ότι είναι απασχολημένοι μόνο όταν σε βαριούνται ή τους είσαι αδιάφορη. Αν ενδιαφέρονται θα βρούν χρόνο για ένα μήνυμα. Και εσύ αυτό δεν κάνεις;

Δεν σε θέλει,  αν κάνει sex με κάποια άλλη.
Όποια προβλήματα μπορεί να έχετε στην σχέση σας δεν του αξίζει το δικαίωμα να κάνει sex με κάποια άλλη. Μην αναρωτιέσαι ως ποιο σημείο έφταιγες εσύ.

Δεν σε θέλει, αν λέει πράγματα που δεν τα εννοεί

Γεμίζει τα μηνύματα με γλυκόλογα, υποκοριστικά και πολλά μα πολλά «μου» σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως απο πράξεις τίποτα; Απλά σε κρατάει καβάτζα. 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Μακροχρόνιες σχέσεις και χωρισμός

Her News b

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη

HerNewskl

Πως να μην τσακωθείς για οικονομικούς λόγους με τον σύντροφό σου φέτος τις γιορτές

HerNews ka