HerNews.gr
DECORNEWS

Tips για να ζωγραφίσεις την τέλεια κολοκύθα στο Halloween

kolokutha
Ήρθε η εποχή της κολοκύθας. Και αν με αυτή την πρόταση σε παρέπεμψα σε φαγητό, αλλάζω αμέσως την σκέψη σου. Μιλώ για το γνωστό, το spooky, το Halloween. Και η κολοκύθα έχει την τιμητική της.

Ω ναι, έφτασε ο καιρός που εκεί εμπνευσμένοι απ’ όλες τις υπερπαραγωγές που συντίθενται εκεί στα εξωτερικά, αναλαμβάνουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα δράση και φτιάχνουμε τα δικά μας κοστούμια, τους δικούς μας στολισμούς, τη δική μας κολοκύθα βρε αδερφέ.

kolokutha

Ποια είναι αυτά τα tips που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις φέτος τη δική σου κολοκύθα, να τη βάψεις και να τη στολίσεις, κάνοντας το φετινό Halloween ν’ αποκτήσει νέα trends στη διακόσμηση;

1. Επίλεξε τη σωστή κολοκύθα

Η ιδανική κολοκύθα για ζωγραφική δεν έχει περιοχές με κηλίδες ή μαλακά σημεία. Πρέπει να επιλέξεις επίσης μια στο σωστό μέγεθος, χρώμα και σχήμα για το έργο σου.

2. Προετοίμασε την κολοκύθα σου

Πριν ξεκινήσεις να τη ζωγραφίζεις, θα πρέπει πρώτα να την πλύνεις. Σκούπισέ την απαλά με ένα μαντηλάκι απολύμανσης ή με ένα μαλακό πανί και λίγο σαπούνι. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και καθυστερεί τη φθορά της, ενώ σου δίνει μια καθαρή επιφάνεια την οποία μπορείς να ζωγραφίσεις. Στη συνέχεια, στέγνωσέ την καλά.

kolokutha
PUMPKINS AND WINDOW TREATMENTS

Τώρα ήρθε η ώρα της δημιουργίας. Η κολοκύθα είναι έτοιμη και καθαρισμένη να υποδεχτεί τις ευφάνταστες πινελιές σου. Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, δες βήμα βήμα, πώς να ζωγραφίσεις το φετινό Halloween έργο σου.

Extra Tip: Κράτησε μια για να φτιάξεις σούπα βελουτέ ένα spooky βράδυ, όπου η διακόσμηση θα είναι ήδη έτοιμη και εσύ θα περιμένεις το κουδούνι να χτυπήσει… trick or treat;

Νεότερα Άρθρα

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας

HerNews ka

Τα top σκούρα χρώματα που θα κάνουν την είσοδο του σπιτιού σου να φαίνεται luxury

HerNews ka

7 πολυτελείς χρωματικοί συνδυασμοί για έναν luxury χώρο

HerNews ka