HerNews.gr
Beauty

70s is back: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά

Τα μαλλιά του 2021 είναι εμπνευσμένα από τα 70s. Και είναι εδώ. Ξανά. 

Ο λόγος για τις μακριές, 70s inspired αφέλειες, οι οποίες είναι huge τάση εδώ και καιρό  σε όλον κόσμο, αλλά αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο δημοφιλείς τον τελευταίο χρόνο και στην δικιά μας χώρα. 

Οι λόγοι που τις κάνουν τόσο δημοφιλείς είναι πολλοί: είναι “εύκολες” στο styling, μπορούν να χτενιστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά και να “κρυφτούν” μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά και φυσικά< είναι cute και πανέμορφες. 

Αν λοιπόν είστε σε mood να δοκιμάσετε κάτι νέο και να κάνετε (ή να ξανακάνετε) αφέλειες, τότε σκεφτείτε την παρακάτω πρόταση, η οποία αποτελεί το απόλυτο trend τουλάχιστον για αυτή την σεζόν.

κελλυ

Με κύρια πηγή έμπνευσης τα εμβληματικά μαλλιά των Farrah Fawcett, Diana Ross, Stevie Nicks και Brigitte Bardot θα δούμε να επιστρέφουν στη μόδα τα χτενίσματα στα μαλλιά με layers και μακριές φράντζες, το choppy shags και το fluffy fros.

Τα υπέροχα αυτά χτενίσματα στα μαλλιά που αποτελούν συνέχεια των 60’s είναι φιλαριστά και με layers αποπνέοντας έναν αέρα disco και μία rock διάθεση ταυτόχρονα.

Πρόκειται δηλαδή για hair looks που έχουν το δικό τους στιλ και τη δική τους διαχρονική θέση στα χτενίσματα. Παρακάτω θα δεις τα top χτενίσματα που θα επιστρέψουν δυναμικά αυτήν την σεζόν.

Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσεις στα μαλλια σου.  

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η τροφή που διεγείρει περισσότερο την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα

HerNews ka

4 Λάθη που σας κάνουν να σπαταλάτε χρήματα σε serum

Her News

Οι αφέλειες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους!

HerNewskl